Hvad er de bedste bærbare til at spille online?

Vinteren banker på, og flere og flere mennesker er fanget derhjemme i forbindelse med deres arbejde. Mange søger derfor alternative metoder til at finde underholdning og optræne nye færdigheder. Noget af det mest populære underholdning på det seneste er online gaming.

 

Baseret på viden fra Bilka guider vi her til, hvilken bærbar, der vil være bedst at …

2 feb 2021 | Ingen Kommentarer
Derfor skal du vælge et telefonsystem til din virksomhed

I en virksomhed er det vigtigt at have styr på det meste, i hvert fald de helt centrale elementer i virksomheden. Disse centrale elementer kunne snildt være hvordan din virksomhed bedst og lettest har mulighed for at tale med nuværende og fremtidige kunder.

Evercall kan tilbyde everConnect

Der er mange måder hvorpå du kan tale med dine kunder på, …

11 jul 2019 | Ingen Kommentarer
Sådan kan du optimere din webside gratis

Der findes et hav af websider i dag, og det kan være svært at få lige præcis din webside til at skille sig ud fra mængden. I dag findes der en masse programmer og udviklingsværktøjer, der kan hjælpe dig med at optimere din webside. En af disse er Microsoft Silverlight, som er et browser-plugin, der gør det …

12 mar 2019 | 2 Kommentarer
Guide til at sikre din computer mod hackere

Der er desværre flere og flere, som oplever at blive hacket, og det tyder ikke på, at det tal falder i fremtiden. Ligeså vigtigt det er for en virksomhed at få styr på master data, ligeså vigtigt er det at beskytte sin computer mod hackere.

18 okt 2017 | 1 Kommentar
Den foranderlige digitale marketing kan blive din levevej

Vi bliver fra en tidlig alder skudt i skoene, at vi skal beslutte os for, hvilken karrierevej vi skal vælge, så vi kan stile mod den med kirurgisk præcision. Det er dog de færreste, der efterlever disse ønsker. Langt størstedelen ved ikke præcist, hvad de skal lave, før de kommer et godt stykke op i teenageårene og længere.

11 sep 2017 | Ingen Kommentarer
Gode alternativer til Photoshop

Har du modtaget en Photoshop-fil, som du ikke kan åbne? Frygt ej, for der er faktisk mange fornuftige alternativer på nettet, som ligeledes kan bruges til at åbne Adobes PSD-filformat. I denne artikel kan du læse en beskrivelse af GIMP og Paint.NET, der er 2 af de mest populære og brugte værktøjer til billedredigering.

9 jul 2014 | Ingen Kommentarer
Guide: Redigering af PDF-filer

Finder du det også irriterende, at det kan være en meget kluntet affære at redigere PDF-filer? Så er du kommet til det rette sted, fordi i denne artikel tager vi et kig på, hvordan man lave forskellige former for både simple og avancerede ændringer med gratis værktøjer til både Windows, Mac og Linux. God fornøjelse!

9 jul 2014 | Ingen Kommentarer
3 værktøjer til at gemme skærmbilleder i Windows

Har du også været på udkig efter en smartere måde at gemme skærmbilleder på i Windows? I denne artikel lister vi en lille beskrivelse af Greenshot, Lightscreen og ScreenSharp, der alle er anbefalelsesværdige værktøjer, som gør, at du langt hurtigere kan gemme, redigere og dele billeder af din skærm.

21 maj 2014 | Ingen Kommentarer
Guide: Opsætning af sikkerhedsværktøjet SpyHunter 4

Her på IT-Artikler tager vi sikkerhed på computeren meget alvorligt. Derfor har vi i denne artikel valgt at tage et lille kig på, hvordan man kommer i gang med spyware- og malware-programmet SpyHunter til Windows. Værktøjet kommer fra producenten Enigma, og det kan downloades i en gratis demoversion.

14 apr 2014 | 4 Kommentarer
Mobilkøb: iOS, Android eller Windows Phone?

I dag er der overordnet mulighed for at erhverve sig en smartphone med tre forskellige styresystemer: Apples innovative iOS, Googles åbne Android-platform og selvfølgelig det relativt nye Windows Phone fra Microsoft. Hvad skal man vælge? Vi forsøger at vejlede dig i denne artikel.

3 mar 2014 | 3 Kommentarer
Hvilke nye funktioner byder Windows 8.1 på?

Da Microsoft lancerede Windows 8 i oktober 2012, delte styresystemet anmelderne. Mens at den nye touch-brugerflade bestemt er interessant og intuitiv, så følte mange, at firmaet havde glemt desktop-brugerne – altså dem som bruger et tastatur og en helt almindelig mus. I Windows 8.1 har Microsoft lyttet ved at opdatere eksisterende ting og tilføje nye funktioner. Hvilke er de bedste?

23 jan 2014 | 2 Kommentarer