Forside » Windows Tips & Tricks

Windows update fejl 0x8007007E

Windows_Update Her er en vejledning til hvordan du får din Windows XP eller Vista computer, til at kunne kører Windows update igen. Når du på helt alm. vis prøver at lave Windows update og din computer kommer med følgende fejl 0x8007007E, er løsninger måske nedenfor.

1. Start med at tilføje disse adresse, til websteder du har tillid til – Dette gøres under “Internetindstillinger” i menuen Funktioner” -> Klik på fanen “Sikkerhed”, og klik derefter på “Websteder, du har tillid til” og tilføj nedenstående adresser.

  • http://update.microsoft.com
  • http://windowsupdate.microsoft.com
  • http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx
  • http://V6.Windowsupdate.microsoft.com
  • https://v6.Windowsupdate.microsoft.com

Windows Update

2. Husk når du tester om det virker, skal du lukke siden ned – for at være sikker på alle ændringer er registreret. Hvis det stadig ikke virker prøv nedenstående:

  • Tryk på “kør” i menuen start, eller i Vista skriv “cmd i “start søgning”
  • Nu kommer der en sort boks op hvor du skal skrive ipconfig /flushdns

 ipconfig

3. Hvis det stadig ikke virker skal du tjekke din host fil, se denne artikel for at finde host filen: https://it-artikler.local/2008/01/22/host-fil-i-windows-xp-2000/

Når du har fundet frem til den, skal du tjekke at der ikke står noget med windowsupdate.microsoft.com – det kan nemlig godt være grunden til at intet virker.

4. Hvis det stadig ikke virker, kan du tjekke din firewall opsætning. Dette gøres ved at går i “kontrolpanel” og derefter i “sikkerhedcenter” eller bare “firewall” – her skal du igen tjekke at der intet står med windowsupdate. Du kan eventuel prøve at slå den fra mens du tester Windows update. Se link hvis du ikke kan finde firewall indstillinger: https://it-artikler.local/2008/05/20/sl-windows-firewall-til-eller-fra/ 

Håber denne guide hjælper dig med at få din computer opdateret.

Summary
Windows update fejl 0x8007007E
Article Name
Windows update fejl 0x8007007E
Description
Her er en vejledning til hvordan du får din Windows XP eller Vista computer, til at kunne kører Windows update igen. Når du på helt alm. vis prøver at lave…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 29 okt 2008 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.