Forside » Gamle spil

Denne gamle app er der stadig liv i

Er du en af dem som går og tror at Wordfeud var en dille i starten af dette årti? Hvis du er, så kan du godt tro om igen. For denne app er stadig meget populær og har en stor fast spillerskare.

 

Stadig en af de mest downloadede

Det er specielt i de nordiske lande hvor Wordfeud stadig er super populær., og utalige timer er brugt , siddende ved sit computerbord. Ifølge tjenesten App Annie, er appen stadig i top 10 over de mest downloadede spil når det gælder apps i brætspil kategorien (board games).

Og spørger man hos en af de sites som nyder godt af Wordfeuds lange leve tid, nemlig cheat sitet wordfeudsnyd.dk, så bekræftes det også at der stadig er liv i den gamle app. Her ser man endda en lille stigning i trafikken af spillere som har brug for hjælp når de sidder fast med deres 7 bogstaver.

Sitet er et af de mange hjælpemidler som skød op da appen for alvor tog fart. Foruden Wordfuedsnyd.dk kom der også adskillelige apps frem som hjalp brugerne til at finde de bedste kombinationer af bogstaverne. Nogle fungerede ved at tage et skærmprint man skulle uploade, og andre var helt manuelle hvor man selv indtastede sine bogstaver, og ud fra disse fik en lang række ord man så kan vælge imellem.

Mange var stærkt i mod disse hjælpende hænder som spillerne pludselig fik mulighed for at benytte, og disse var nok også med til at dræbe interessen hos den gængse bruger.

Det har dog ikke haft en synderlig voldsom betydning for indtjeningen hos Bertheussen IT som ejer Wordfeud, hvilket du også kan læse længere nede i artiklen.

 

Populær i Afrika

Kigger man videre på statistikken så har Wordfeud fundet sit indtog i Afrika i den seneste tid. Her er det lande som Kenya, Ghana, Gambia og Nigeria som har appen på listen over de mest downloadede spil i deres del af Afrika.

Hos Wordfeudsnyd.dk ser man også en stigning i trafik fra Afrika, også fra andre lande end ovenstående. Dog er det stadig primært Danmark, Norge og Sverige hvor de fleste spillere kommer fra, men også USA er godt repræsenteret.

 

Historien bag Wordfeud succesen

Wordfeud er lavet af nordmanden Håkon Bertheussen i starten af 2010 i en alder af kun 27 år. Det var dog først at par år senere at appen fik sit helt store gennembrud. På et tidspunkt snakkede man om at denne ene app lavede omkring 100.000 kroner om dagen!

Det har gjort den unge nordmand til mange millionær, og de nyeste tal, som er fra 2017 viser, at appen stadig omsætter for 20 millioner hvert år.

Der har sidenhen været andre populære ordspils apps, som Ordguf og Ordhaven, men ingen som har kunnet opnå den samme succes som Wordfeud gjorde det i sin tid.

Summary
Denne gamle app er der stadig liv i
Article Name
Denne gamle app er der stadig liv i
Description
Er du en af dem som går og tror at Wordfeud var en dille i starten af dette årti? Hvis du er, så kan du godt tro om igen. For…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 20 nov 2018 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.