Forside » Gæsteindlæg

Sådan gør du din iphone hurtigere

Er din iphone blevet langsommere og ønsker du at forbedre ydeevnen, så se med her. Vi giver dig en række hurtige tips til, hvordan du kan få lidt mere fart på din telefon.

Opdater ikke din Iphone

Jo ældre din iphone er, desto sværere har den ved at håndtere nye features. Så ønsker du at forbedre ydeevnen, kan det være en god ide, ikke at opdatere iOS. De nye opdateringer er ofte meget ressourcekrævende og kræver derfor rigtig meget plads.

Det samme gælder for dine apps. Jo flere features appen får, jo mere kræver det af din telefon. Så længe appen fungerer, som den skal, bør du altså ikke opdatere den.

Slå derfor auto-opdateringer af apps fra, så du kun kan opdatere dem manuelt. Gå ind under indstillinger à iTunes à App Store og slå automatiske overførsler fra.

Benyt Appel’s indbyggede apps

Selvom du foretrækker Chrome eller Firefox fremfor Safari, kan det ofte være en god ide at bruge de apps, som allerede er en del af telefonen. De bruger ofte ikke så mange af telefonens kræfter, som de downloadede apps vil gøre.

Ryd op i din iphone

Det skader aldrig at holde orden på sin telefon. Hvis din telefon er fyldt godt og grundigt op, er det ikke noget, der ligefrem hjælper på telefonens hastighed – tværtimod. Hvis du har meget musik, app’s osv. liggende vil det helt automatisk gøre din mobil langsommere. Du kan tjekke hvor meget plads, der er tilgængeligt under indstillinger à generelt à brug. Hvis du har under 1 GB tilbage, kan det være en god ide, at slette gammelt musik, beskeder osv.

Har du har mange programmer åbne på én gang, kan det også påvirke mobilens hastighed negativt. Dobbeltklik på din hjem-tast, så du kan se hvilke programmer du har åbent. Du lukker programmerne ned ved at føre dem op i toppen af skærmen.

Sluk for din telefon i ny og næ

De fleste slukker aldrig deres iphone, men faktisk kan det være en god ide at gøre en gang imellem. Når du slukker din telefon, lukker du ned for alle unødvendige processer, der kunne sløve telefonens hastighed.

Når du har gennemført denne guide, bliver din iphone forhåbentlig en smule hurtigere. Husk også på, at din iphone ikke behøver at være ligesom alle andres. Der findes tusindvis af gadgets, som kan forlænge din telefons levetid, forlænge batteritiden samt gøre din telefon super trendy. Tag et kig på Gadgetcity.dk og find et stort udvalg af gadgets, som både er brugbare, funktionelle og af højeste kvalitet.

God fornøjelse.

Summary
Sådan gør du din iphone hurtigere
Article Name
Sådan gør du din iphone hurtigere
Description
Er din iphone blevet langsommere og ønsker du at forbedre ydeevnen, så se med her. Vi giver dig en række hurtige tips til, hvordan du kan få lidt mere fart…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 22 maj 2014 - 3 Kommentarer

Skrevet af Martin M. Jørgensen

3 Kommentarer »

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.