Forside » Sidens nyheder

3 online formue-apps, du bør kende

Checks, bankhæfter og kuglerammer hører fortiden til.

I dag styrer vi vores formue ved hjælp af web- og nativeapps – både, hvis vi ønsker at bruge lidt færre penge eller få dem til at vokse.

Vi tager her et kig på 3 af de mere spændende apps til at styre din formue, du bør kende til – især den sidste er sjov hvis du er husejer, for ved du lige nu, hvor meget dit hjem faktisk er værd?

Spiir / Mint

Danske Spiir og amerikanske Mint.com har samme formål. Det er budgetværktøjer, der hjælper dig til at se hvad du bruger dine penge til lige nu og hvordan du får mere ud af dine penge.

Du får overskuelige grafer og kolonner, der viser hvor mange penge du bruger på fx fornøjelser og hvor mange penge, der ryger ud hver måned til faste abonnementer.

Er det længe siden du har lagt et budget kan det være lidt af en øjenåbner.

Du har også mulighed for at indtaste dine lån og renter og på den måde regne på, hvad det ville gøre for dit rådighedsbeløb, hvis du eksempelvis betalte de dyreste lån af eller lykkes med at omlægge dine lån.

Begge apps er gratis at bruge. Hvis du nogle gange sidder til sidst på måneden med lidt færre penge end du gerne så, så invester lidt penge i at få styr på økonomien med en af de to smarte budgetapps.

Nordnets aktieplatform

Hvis det ikke handler om hvordan du får enderne til at mødes, men i stedet hvordan du øger mængden af penge du tjener på dine penge, så er Nordnets aktieplatform er godt sted at starte.

Nordnet er almindeligvis kendt for at have de laveste gebyrer.

Hvis du skal tjene penge med aktier gælder det om at købe et bredt udsnit af markedet og så undlade at handle mere herfra. Banker og aktieplatforme tjener penge hver eneste gang du køber og sælger på grund af kurtagebeløbet. Du kan nemt ”spille hele gevinsten” op ved hyppigt at købe og sælge. Og du vinder det næppe igen ved at ”slå aktiemarkedet”. Professionelle aktiehandlere har de samme informationer til rådighed som dig, bare meget tidligere. Talrige analyser viser, at kvinder tjener flere penge på aktie end mænd fordi de er mindre tilbøjelige til at købe og sælge når først de har købt sig en aktieportefølje.

Det kan vi mænd faktisk lære meget af.

Overvejer du at investere i aktier bør du tage kontakt til en uvildig økonomisk rådgiver for at finde ud af hvor mange penge du har mulighed for at investere uden at være nødt til at trække dig ud af markedet selv hvis det går ned i en periode.

Bolighed

De største gængse banker – med undtagelse af Danske Bank, der ligesom i tilfældet med MobilePay hellere vil køre solo – er gået sammen om tjenesten Bolighed.

På Bolighed.dk er alle danske boliger samlet. Du kan indtaste adressen på dit hjem. Så får du oplyst en række informationer, du kender i forvejen – kvadratmeter, antallet af rum og lignende.

Men hvor Bolighed.dk udmærker sig er hvor tjenesten forsøger at give et bud på markedsprisen af din bolig lige nu ved at sammenligne priser i nabolaget. Hvis du overvejer at sælge din bolig er Bolighed derfor et godt sted at starte inden du tager kontakt til en ejendomsmægler for yderligere vurdering og tilbud på salæret. Overvejer du lige nu at sælge din bolig kan du finde få 3 tilbud fra lokale ejendomsmæglere hos BilligEjendomsmægler.dk.

Summary
3 online formue-apps, du bør kende
Article Name
3 online formue-apps, du bør kende
Description
Checks, bankhæfter og kuglerammer hører fortiden til. I dag styrer vi vores formue ved hjælp af web- og nativeapps – både, hvis vi ønsker at bruge lidt færre penge eller…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 20 jan 2016 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.