Forside » Programmer, Windows Tips & Tricks

Guide: Opsætning af sikkerhedsværktøjet SpyHunter 4

Her på IT-Artikler tager vi sikkerhed på computeren meget alvorligt. Derfor har vi i denne artikel valgt at tage et lille kig på, hvordan man kommer i gang med spyware- og malware-programmet SpyHunter til Windows. Værktøjet kommer fra producenten Enigma, og det kan downloades i en gratis demoversion.

Artiklen er opdelt i tre forskellige punkter om, hvordan programmet installeres, hvorledes man kommer i gang med en systemscanning og til sidst lidt om de mange indstillinger. Dette er en opsætningsguide, altså ikke en reel test.

1. Download og installering

Selvom SpyHunter koster penge, kan man som nævnt hente en gratis demo, som er udmærket til at danne sig et førstehåndsindtryk. I skrivende stund er den nyeste version SpyHunter 4, og den kan downloades på vores søsterside DLC.dk ved at klikke her. Her kan man også finde en beskrivelse og lignende programmer.

SpyHunter installationNår du har hentet installationsfilen, placerer du den selvfølgelig bare på skrivebordet og dobbeltklikker på den for at komme i gang. Den fylder ikke særlig meget, da SpyHunter først herefter henter det nødvendige fra internettet. Processen burde ikke tage lang tid.

2. Opsætning og scanning

Når installationen af SpyHunter er færdig, spørger programmet, om den må beskytte indstillingerne i Internet Explorer. Afhængig af om du anvender den browser, kan du vælge at klikke ja eller nej, men vi har ikke prøvet funktionen. Herefter henter SpyHunter automatisk opdateringer og starter en scanning af sig selv.

SpyHunter scanning

Når programmet er færdigt med at scanne, har du mulighed for at studere resultaterne for at vurdere deres relevans. Desværre tillader demoen selvfølgelig ikke at fjerne disse elementer – derfor er det også vores opfattelse, at resultaterne skal tages med et gran salt, da SpyHunter nemt kan diske op med en lang liste.

3. Diverse indstillinger

I SpyHunter er der mange indstillinger at lege med – disse er selvfølgelig også at finde ude i siden af programmet. Eksempelvis har vi lagt mærke til, at der er mulighed for at lave forskellige former for scanninger, både brugerdefinerede og planlagte af slagsen. Man kan også få support direkte i programmet. Det meste kræver dog, at man køber en licens, og den koster cirka 275 kroner.

Selvom vi altså her kommer med en guide, har vi ikke testet den fulde version eller brugt programmet nok til at lave en anmeldelse. Rækken af sikkerhedsprogrammer er lang, og det kan være svært at finde det rigtige, men hvis du dog har erfaring med SpyHunter, så er du velkommen til at smide en kommentar! Du kan også finde mere information på den danske side SpyHunter.eu.

Summary
Guide: Opsætning af sikkerhedsværktøjet SpyHunter 4
Article Name
Guide: Opsætning af sikkerhedsværktøjet SpyHunter 4
Description
Her på IT-Artikler tager vi sikkerhed på computeren meget alvorligt. Derfor har vi i denne artikel valgt at tage et lille kig på, hvordan man kommer i gang med spyware-…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 14 apr 2014 - 4 Kommentarer

Skrevet af Martin M. Jørgensen

4 Kommentarer »

 • Freddom Mentor reviews - 3 marts 2015 kl. 21:26

  Freddom Mentor reviews

  Guide: Opsætning af sikkerhedsværktøjet SpyHunter 4 | IT-Artikler.dk

 • Saleh Stevens - 11 marts 2015 kl. 20:47

  Saleh Stevens

  Guide: Opsætning af sikkerhedsværktøjet SpyHunter 4 | IT-Artikler.dk

 • Daren Zenner - 12 marts 2015 kl. 00:31

  Daren Zenner

  Guide: Opsætning af sikkerhedsværktøjet SpyHunter 4 | IT-Artikler.dk

 • TIE Institute - 16 marts 2015 kl. 05:50

  TIE Institute

  Guide: Opsætning af sikkerhedsværktøjet SpyHunter 4 | IT-Artikler.dk

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.