Forside » Om IT-Artikler

Om IT-Artikler

Hvem står bag IT-Artikler
IT-Artikler blev startet af Michael Vikkelsø, uddannet inden for IT branchen og arbejder til dagligt med IT. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, samt tidskrævende. Han har altid interesseret mig for IT, og kan godt lide at hjælpe andre. I dag drives siden af Download Central ApS, der forsøger, at drive IT-Artikler.dk videre i Michaels ånd.

Konceptet med IT-Artikler
IT-Artikler har til hensigt at dele IT-erfaringer med andre interesserede på nettet. Idéen er at videregive gratis viden og information omkring computerens hardware & software. Vejledningerne er skrevet med henblik på at alle kan være med, og kan udveksle erfaringer.

Ansvarsfraskrivelse
IT-Artikler fraskriver sig ethvert ansvar der kan opstå ved brug af software eller vejledninger der anbefales af IT-Artikler. Det er udelukkende brugerens eget ansvar, og IT-Artikler har intet ansvar.

Summary
Om IT-Artikler
Article Name
Om IT-Artikler
Description
Hvem står bag IT-Artikler IT-Artikler blev startet af Michael Vikkelsø, uddannet inden for IT branchen og arbejder til dagligt med IT. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo