Lead Ads: Nu både på Facebook og Instagram

Siden lanceringen i starten af 2016, har annoncemålsætningen Lead Ads på Facebook udviklet sig til at blive en af de mest populære af slagsen.

Muligheden for nemt at få e-mail, navn og telefonnummer fra interesserede kunder har tiltrukket mange annoncører – og fordi det sker direkte på Facebook, koster det blot en brøkdel af tidligere at konvertere et …

1 feb 2017 | Ingen Kommentarer
Længe leve Apple!

Apple fik tidligere på året meget røg med på vejen, da der kom spekulationer ud om, at dennes produkter med vilje gik i stykker efter en given periode. Vi giver dig her en huskeliste liste for, hvordan du holder liv i dine Apple-produkter længst muligt.

21 sep 2016 | 1 Kommentar
3 gode grunde til at købe dig en Macbook

Er du i tvivl om du skal købe en Macbook eller en Windows computer? I så fald er denne artikel lige noget for dig.

23 mar 2016 | Ingen Kommentarer
Gode alternativer til Photoshop

Har du modtaget en Photoshop-fil, som du ikke kan åbne? Frygt ej, for der er faktisk mange fornuftige alternativer på nettet, som ligeledes kan bruges til at åbne Adobes PSD-filformat. I denne artikel kan du læse en beskrivelse af GIMP og Paint.NET, der er 2 af de mest populære og brugte værktøjer til billedredigering.

9 jul 2014 | Ingen Kommentarer
Guide: Redigering af PDF-filer

Finder du det også irriterende, at det kan være en meget kluntet affære at redigere PDF-filer? Så er du kommet til det rette sted, fordi i denne artikel tager vi et kig på, hvordan man lave forskellige former for både simple og avancerede ændringer med gratis værktøjer til både Windows, Mac og Linux. God fornøjelse!

9 jul 2014 | Ingen Kommentarer
Mobilkøb: iOS, Android eller Windows Phone?

I dag er der overordnet mulighed for at erhverve sig en smartphone med tre forskellige styresystemer: Apples innovative iOS, Googles åbne Android-platform og selvfølgelig det relativt nye Windows Phone fra Microsoft. Hvad skal man vælge? Vi forsøger at vejlede dig i denne artikel.

3 mar 2014 | 3 Kommentarer
5 gode programmer til din Mac

Her på IT-artikler er vi selvfølgelig altid på udkig efter nye programmer, som kan gøre både fritids- og arbejdsrelaterede opgaver på computeren til en mere simpel og underholdende fornøjelse – dette er også tilfældet for vores søsterside, Download.dk, hvor du både kan hente og læse anmeldelser af alverdens applikationer.

7 dec 2013 | Ingen Kommentarer
Aktivere smileys i beskeder på iPhone

Som standard er smileys ikke aktiveret på din iPhone, her har du en vejledning til hvordan du aktivere det. Før i tiden skulle man installere en app får at få det til at virke, men nu har Apple tilføjet det i deres software.

16 maj 2013 | Ingen Kommentarer
Individuel ringetone til kontaktpersoner på din iPhone

Her har du en vedledning til hvordan du nemt tildeler en bestemt ringetone, til en individuel person i din telefonbog på din iPhone. På den måde kan du høre om det fx er din chef eller kæreste der ringer, så kan du jo vurdere om det er vigtigt

6 feb 2013 | Ingen Kommentarer
7 nemme tips til OS X Lion på Mac

Selvom Apples nyeste Mac-styresystem er opgraderet til Mountain Lion, så sidder der mange brugere af det foregående system OS X Lion rundt omkring. Derfor har vi samlet 7 smarte tips, som gør din brugeroplevelse bedre.

22 jan 2013 | Ingen Kommentarer
3 danske sports-apps

Hvis du er glad for sport, så er der mange brugbare sports-apps i App Store. Hvad enten du bare følger med i sportsnyhederne generelt, er håndboldtosset, fan af et bestemt fodboldhold, eller noget helt fjerde, så tag og tjek disse 3 danske

22 jan 2013 | 2 Kommentarer