Forside » Apple tips & tricks

Hvorfor Apple kategori på IT-Artikler?

Som noget nyt her på siden, vil der nu også være Apple tips & tricks at finde. Grunden til dette nye tiltag er selvfølgelig, at jeg har anskaffet mig en iPhone og andet Apple udstyr. Da dette er nyt for mig skal jeg selv undersøge hver en lille detalje, og har derfor tænkt mig at lave danske vejledninger. Dette vil hjælpe mig selv, men også andre som måske er kommet ud på dybt vand. DLC.dk’s afdeling med software til Apple produkter kan også anbefales.

apple

Summary
Hvorfor Apple kategori på IT-Artikler?
Article Name
Hvorfor Apple kategori på IT-Artikler?
Description
Som noget nyt her på siden, vil der nu også være Apple tips & tricks at finde. Grunden til dette nye tiltag er selvfølgelig, at jeg har anskaffet mig en…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 12 nov 2010 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.