Forside » Apple tips & tricks

Længe leve Apple!

Apple fik tidligere på året meget røg med på vejen, da der kom spekulationer ud om, at dennes produkter med vilje gik i stykker efter en given periode. Vi giver dig her en huskeliste liste for, hvordan du holder liv i dine Apple-produkter længst muligt.

Et æble om dagen holder lægen fra døren, siger et gammelt ordsprog. I denne sammenhæng er sandheden dog måske, at selv et æble kan få brug for at blive tilset af en læge engang imellem. Det kendte it-brand Apple forudser nemlig selv, at en iPhone og en MacBook skal skiftes ud efter henholdsvis tre og fire år. Inden det kommer så vidt er der dog mange ting du selv kan gøre, for at forlænge levetiden for dine Apple-produkter:

Lad en professionel om at reparere på dine produkter.

Få en professionel Apple-reparatør til at reparere på dine produkter. En billigere og ikke-professionel reparatør gør ofte mere skade end gavn for dit produkt på længere sigt, da en sådan løsning koster dig dit produkts garanti. Så gør dig selv og dine produkter en tjeneste i at bruge de ekstra penge på professionel reparation – de tjener sig ind igen i det lange løb!

Brug kun originale reservedele og de bedste produkter.

Da Apple i sin tid blev beskyldt for at lave produkter med en given levetid, var dette i forbindelse med, at kunder havde fået installeret uoriginale home-knapper på deres iPhones, som efter et kort stykke tid var komplet ubrugelige. Lad derfor dette eksempel være en kærlig påmindelse om altid at bruge originale reservedele til dine Apple-produkter.

Kvaliteten af de produkter du bruger sammen med dit Apple-produkt, skal ligeledes være af topkvalitet. Apple har mange produkter, men ikke alle, og det ser ofte rigtig kluntet ud, hvis du skal have spændt en stor, sort klods med tre ledninger på din pæne MacBook. Brug i stedet lidt mere på de fede løsninger – fx dette trådløse hdmi-stik, som kun kræver en app på din iPhone eller Mac.

Gør dine produkter rene, men med måde!

Apple anbefaler, at du rengør dine produkter med en blød og fnugfri klud. Hold igen med brug af klude, håndklæder, papirservietter og lignende, da disse kan ridse eller på anden måde ødelægge produktet. Det anbefales også at du ikke anvender for meget fugt til selve rengøringen – pas især på at der ikke trænger fugt ind i åbninger som til strømstik og høretelefoner. Til sidst er det vigtigt at du aldrig bruger/sprøjter rengøringsmidler direkte på produkterne, da dette kan medføre misfarvninger og/eller krakeleringer.

Opdateringer er din ven.

En sidste måde at forlænge levetiden for dine Apple produkter er ved at opdatere dem. For det meste popper Apple’s opdateringer altid op som tidskrævende og upraktiske ting på to-do-listen. Ikke desto mindre er opdateringer et virksomt værktøj i både at øge sikkerheden og levetiden for dine Apple-produkter.

Spar på batteriet!

Har du oplevet at batteriet på din iPhone eller MacBook har svært ved at holde på batteriet? For at imødekomme dette problem anbefaler Apple at du ikke udsætter batterierne for temperaturer over 30 grader. Dernæst er det en god ide at slå de store energi-drænere fra, såsom fx notifikationer, og altid have funktionen ’energi-sparer’ slået til.

Summary
Længe leve Apple!
Article Name
Længe leve Apple!
Description
Apple fik tidligere på året meget røg med på vejen, da der kom spekulationer ud om, at dennes produkter med vilje gik i stykker efter en given periode. Vi giver…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 21 sep 2016 - 1 Kommentar

Skrevet af Martin M. Jørgensen

1 Kommentar »