Forside » Windows Tips & Tricks

Fjern dobbelt linjeafstand i Office 2007

Her er en guide til hvordan du ændre dobbeltlinje afstand ved nyt dokument i Office 2007. Som standard i Microsoft Office Word, Outlook 2007, starter den med dobbelt linjeafstand i et nyt dokument. Det er ret irriterende hvis du ikke synes om det, heldigvis kan det ændres – se nedenfor.

1. Start med at åbne Word, så det står med et tomt dokument. Nu skal du så klikke på pillen til højre for “Afsnit” se evt. billede nedenfor.

dobbeltlinje

2. Nu kommer billedet nedenfor, her skal du så vælge det som på billedet nedenfor. Herefter skal du trykke på “Standard” nede i venstre hjørne og derefter “Ok

dobbeltlinje2

3. Nu kommer billedet nedenfor, her skal du selvfølgelig vælge at trykke “Ja

image

4. Prøv at lukke Microsoft Office Word, og start det igen. Nu skulle den gerne starte uden dobbelt linjeafstand hver gang. Hvis du bruger Microsoft Office Outlook, er det på samme måde du ændre det.

Summary
Fjern dobbelt linjeafstand i Office 2007
Article Name
Fjern dobbelt linjeafstand i Office 2007
Description
Her er en guide til hvordan du ændre dobbeltlinje afstand ved nyt dokument i Office 2007. Som standard i Microsoft Office Word, Outlook 2007, starter den med dobbelt linjeafstand i…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 2 sep 2009 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.