Forside » Apple tips & tricks

3 danske sports-apps

Hvis du er glad for sport, så er der mange brugbare sports-apps i App Store. Hvad enten du bare følger med i sportsnyhederne generelt, er håndboldtosset, fan af et bestemt fodboldhold, eller noget helt fjerde, så tag og tjek disse 3 danske sports-apps ud.

Der findes ufatteligt mange måder at holde sige opdateret på de seneste sportsnyheder i dag. Én af måderne kunne være at downloade en egentlig sports-app, der udmærker sig ved at levere generelle sportsopdateringer, resultater, livescore mm.

Men der eksisterer selvfølgelig også apps til de, som har et mere passioneret forhold til en decideret klub eller sportsgren. Efter dansk målestok er det oftest fodbold. Derfor har vi set på et udvalg af de danske bud indenfor kategorien sports-app.

Af Anne-Sophie Rasmussen

3sportapp

Begrænset udvalg af danske sports-apps

Det mest slående er, at det endnu ikke er så udpræget, at der findes apps til de mere marginaliserede sportsgrene eller /-klubber i Danmark. Dertil er markedet simpelthen for lille og pengene for små.

Derfor har vi ikke kunnet finde danske apps indenfor sportsgrene som basketball, tennis, ishockey, svømning, cykling osv. Så ønsker man det lidt større perspektiv og lækkert udførte sports-apps må man se efter de udenlandske af slagsen. Hér er der til gengæld rige muligheder for finde veldesignede klub- og sports-apps.

De 3 danske sport-apps

1. TV2 Håndbold: Playmaker – gæt med under VM

Det er blevet ret almindeligt, at man kan hente apps til større internationale sportsbegivenheder, som de store Grand Slam-tennisturneringer, Champions League, VM/EM i fodbold, OL etc.

Hér i januar vil TV2 Håndbold også være med i anledning af herrehåndbold-VM. Derfor har de sendt en VM-app på gaden: Playmaker.

Playmaker er er sat op som et spil, hvor du kan satse på herrelandsholdets kampe under VM. Selvfølgelig er den koblet op på Facebook, så du kan sende udfordringer til dine venner.

Det handler i alt sin enkelthed om, at du får flest point – og dermed mulighed for at vinde præmier – hvis du er den bedste og hurtigste til at forudsige udviklingen af VM-kampene.

Hér på redaktionen synes vi idéen er sjovt tænkt: det øger spændingen under kampene og så er det jo altid meget underholdende at have en konkurrence kørende med de nærmeste venner.

Det helt store problem er bare, at den crasher alt, alt for ofte og fejler ved log in. Derfor kan den desværre ikke få en anbefaling med herfra og med et kig på andre brugeres anmeldelser er vi bestemt ikke de eneste, som oplever tilbagevendende fejl.

2. TV2 Sportscenter:

TV 2 Sporten har også deres egen generelle app. I dén kan du følge med i de seneste sportsnyheder, se videoklip af udvalgte nyheder, opdateringer på live-stillinger: både overordnet eller du kan udvælge en konkret sportsgren, som du er mere interesseret i. Derudover samarbejder TV 2 Sporten med Danske Spils Oddset-afdeling, så du kan få en idé om, hvilke kampe der hér er de mest spillede på – eller direkte hente Oddsets egen app.

TV2 bryster sig af, at du kan følge med i 330 ligaer over hele verden og bare den tid vi har brugt på at kigge rundt i app’en viser, at det ikke er helt forkert. Jeg synes navigeringen er nem og hurtig og jeg er ikke stødt på noget jeg ikke kunne finde.

Er de generelle indstillinger ikke nok, kan du bede om at få alerts indenfor udvalgte sportsgrene og favorithold. Alt i alt en rigtig god app, hvis man er sportsinteresseret. Det skal tilføjes, at brugerne er lidt mere delte i deres bedømmelser, da ikke alle oplever, at fx liveresultaterne fungere optimalt. Jeg testede den en del og oplevede ingen problemer.

3. bold.dk:

Den fodbolddedikerede side Bold.dk var én af de allerførste hjemmesider fra internettets spæde år, som har formået at overleve – oven i købet med et meget vedholdende indhold og design. Derfor er de naturligvis også med på app-bølgen og deres app har været på gaden et stykke tid.

Den giver dig det du efterspørger: fodboldsportsnyheder, livescore, resultater og kampprogrammer i et enkelt opsat design. Hertil kan du bede om at modtage notifikationer om udvalgte klubber under minBold.

Jeg søgte på ’FCK’, velvidende at ufatteligt mange klubber naturligvis begynder med FC. Ikke desto mindre havde jeg forestillet mig, at app’ens søgefiltre ville være mere møntet på det danske marked, så FCK – som i FC København – ville fremkomme i toppen. Men jeg måtte rulle langt ned af siden før end jeg blev præsenteret for muligheden for at følge dem. Det kan godt gøres bedre. Ellers en fin relevant fodbold-app.

Andre danske fodboldklub-apps

Udover de anmeldte apps, fandt vi også apps fra et udvalg af de danske superligaklubber: mest gennemførte var de 3 apps fra FCK, Brøndby og AGF, men er man fan er Esbjerg, Randers FC, og AC Horsens, kan man også følge med på app-niveau. Plus en uofficiel app for FC Midtjylland.

Interesseret i at få flere tips om apps, så kig på De mest anbefalede iPhone Apps i 2012.

Dette indlæg er skrevet af Anne-Sophie Rasmussen. Anne-Sophie er til daglig skribent på iPhoneLuppen.dk, hvor du kan finde flere gode tips og tricks til din iPhone.

Summary
3 danske sports-apps
Article Name
3 danske sports-apps
Description
Hvis du er glad for sport, så er der mange brugbare sports-apps i App Store. Hvad enten du bare følger med i sportsnyhederne generelt, er håndboldtosset, fan af et bestemt…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 22 jan 2013 - 2 Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

2 Kommentarer »

  • Ken Bentzen - 29 december 2013 kl. 10:50

    Vil dog, som supplement, nævne som nyhed, at Flashscore har udviklet en dansk applikation som hedder Resultat Livescore. Kan anbefales da applikationen er en dedikeret sportsapplikation – ikke kun fodbold – og med tonsvis af informationer pakket godt sammen på en overskuelig måde. Du vælger i og for sig selv dine ligaer og kampe og glemmer resten – den er lige i øjet!

    Linket til den er er:

    https://itunes.apple.com/dk/app/resultat-livescore/id751582902

  • 子供 身長 伸ばす - 28 september 2016 kl. 06:07

    管理人サマ、どうもです^^。管理人のホームページでは、小学生のコドモの身長の高さを今より伸ばす仕方を記載しています。子供達が身長の高さが低く、なやんでお母さんがおるとおもっています。親の遺伝等も繋がりがあるとおもっていますが、現在では大事な事は栄養がダイジであるという事が分かっています。古い時代の男が背が低かった原因もこの部分です。栄養が無ければ背が低いままです。結局ちゃんと栄養をあたえてあげる必要があります。いまはsupplementで身長を伸ばすために重要な栄養を吸収する事が出来ますので、効率よく栄養を取っていけば、ムスコや娘さんの背の高さを伸ばす事が出来るのではないでしょうか。ボクのムスコもアベレージよりも身長が低かったですが、今では平均よりも伸びています。低学年の子供の身長の高さがちびな方はどうしても悩んでいると思いますが、意識して養分を補給してけば、身長をでかくする事も可能です。ワタシのHPで販売している子供の身長を伸ばすサプリメントであれば、低価格で子供の身長のたかさを伸ばすために充分な栄養を摂取することが出来ますので、お試し下さい。もし、子供達の身長のたかさが気になるのであれば栄養を効率よく摂取する事をお勧めします。当サイトを参考にしてもらえれば嬉しいです。

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.