Forside » Apple tips & tricks

iTunes cd, album problem

Hvis du tilføjer en ny cd/album til din iTunes og numrene på cd’en ikke er fra samme kunstner, kan der desværre hurtig opstå problemer. Din iTunes læser det ikke som et album, men som flere forskellige kunstnere, og på den måde oprettes flere album i din iTunes. Det er irriterende når man har købt et album og selvfølgelig ønsker at sangene ligger under det. Hvis du kigger på billedet nedenfor kan du se hvad jeg mener, her ligger hele albummet ”10 Years Of Hits” spredt ud over det hele. Til sidst kunne jeg ikke holde ud at kigge på det mere, og fandt da også en løsning – se nedenfor.

iTunes Musik

1. Start med at marker alle de sange som høre til et album, se billede nedenfor.

iTunes Musik Album

3. Når du har markeret dine sange, skal du højreklikke på 1 af dem, og derefter klikke på “Vis Info

iTunes Vis info

4. Nu kommer billedet nedenfor, her skal du vælge “Valg” i fanebladene. Her skal du så klikke på “Del af en samling” og vælge “Ja”.

iTunes del af samling

5. Hvis du ser på billedet nedenfor, kan du se at alle sangene er samlet under et album nu. Men der mangler desværre cover/billede nu.

iTunes album uden cover

6. Hvis du ønsker et cover til dit album, kan du downloade billedet/cover på internettet og selv sætte det på dit album. Dette gøres ved at højreklikke på albummet og trykke “Vis Info”.

iTunes nyt cover

7. Nu kommer billedet nedenfor, her skal du dobbelt klikke på “Billeder”. Indsæt det billede som du har hentet på nettet, og klik “okiTunes billede på album

8. Som du kan se nedenfor, har vi nu fået samlet alle sangene til et album samt fået billede på.

iTunes cd cover

Summary
iTunes cd, album problem
Article Name
iTunes cd, album problem
Description
Hvis du tilføjer en ny cd/album til din iTunes og numrene på cd’en ikke er fra samme kunstner, kan der desværre hurtig opstå problemer. Din iTunes læser det ikke som…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 16 nov 2010 - 3 Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

3 Kommentarer »

 • Frank Holm - 24 juni 2012 kl. 11:21

  Hej Michael jeg ved ikke om det er dig, der har lavet indlægget om at samle forskellige sange på et og samme album. Hvis det er så måske du kan hjælpe mig med mit problem. Jeg har fulgt anvisningen om at markere de forskellige sange der skal på samme album, men problemet er at hvergang jeg markere flytter den blå ramme sig bare istedet for at “fryse” på hver enkelt sang. Håber du har tid til at hjælpe MVH Frank Holm

 • Kasper - 29 juni 2012 kl. 20:41

  Hej Frank

  Jeg er ikke den store haj til Itunes men mit gæt ville være at du for at kunne markere flere sange af gangen skal holde SHIFT tasten nede imens du klikker på de sange du vil have markeret.

  Så hold shift nede og klik så på hvert enkelt sang og slip færst SHIFT når du har markeret alle de sange du ønsker

 • Michael (admin) - 16 juli 2012 kl. 09:23

  Hej Frank

  Har du fået problemet løst via hjælp fra Kasper?

  Lad mig høre fra dig.

  Vh Michael – IT-Artikler

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.