Forside » Programmer, Windows Tips & Tricks

Sådan tager du backup af hele din harddisk

Her er et program som kan hjælpe dig med at tage en fuld backup, af hele din computer. Programmet er gratis og kan lave et billede (image, backup) af din harddisk, eller partition. Programmet hedder Macrium Reflect Free Edition, og er utroligt nemt at gå til. Det smarte er at du har en fuld backup, altså med alle dine programmer installeret og hele din opsætning MSN, mail, osv. Du kan også finde en hel række af software titler til backup på DLC.dk.

Download programmet på deres hjemmeside: Macrium Reflect FREE Edition

Macrium Reflect Free Edition

Hvis uheldet er ude og du skal ligge din backup ind igen, er der i programmet en mulighed for at lave en cd/dvd som du kan boot/starte fra. På den måde kan du så ligge din backup ind på din computer igen. Husk at din bios på computeren, skal stå til at boot/starte på cd/dvd drev. Har ikke selv prøvet programmet endnu, så hvis du er faldet over denne artikel og prøver, må du meget gerne skrive dine erfaringer. På forhånd tak.

Summary
Sådan tager du backup af hele din harddisk
Article Name
Sådan tager du backup af hele din harddisk
Description
Her er et program som kan hjælpe dig med at tage en fuld backup, af hele din computer. Programmet er gratis og kan lave et billede (image, backup) af din…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 26 jul 2009 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.