Forside » Windows Tips & Tricks

Brænd ISO filer med Windows 7

Nu kan Windows selv brænde ISO filer, og man skal derfor ikke have fat i et andet program til det mere. ISO filer bliver nok mest brugt af it folk, som tester eller installere meget software dagligt. Windows 7 har nu fået indbygget sådanne en emulator, og det er jo altid rart. Nedenfor vises hvordan man gør.

1. Højreklik på din ISO fil og tryk “Åbn med” vælg nu “Windows Brænd diskafbildning”.

Windows Brænd diskafbildning

2. Nu kommer billedet så nedenfor, her kan du trykke på “Brænd” for at starte med det samme. Du kan også vælge at sætte flueben i “Kontroller disk efter skrivning”, så vil programmet tjekke om din brænding er udført korrekt og uden fejl. Når du vælger at udføre et tjek efter du har brændt din ISO fil, skal du bare være klar over det godt kan tage lidt tid.

Windows 7 iso fil

Summary
Brænd ISO filer med Windows 7
Article Name
Brænd ISO filer med Windows 7
Description
Nu kan Windows selv brænde ISO filer, og man skal derfor ikke have fat i et andet program til det mere. ISO filer bliver nok mest brugt af it folk,…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 22 okt 2009 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.