Forside » Programmer, Windows Tips & Tricks

Synkroniseringsprogram GoodSync

Her er et gratis og utroligt nemt synkroniseringsprogram. Det kan kopier og lave backup på forskellige måde, samt sætte den til at gøre det automatisk. Smart hvis man skal tage backup af e-mail, hjemmesider mm.

Mulige kopierings/backup løsninger: FTP – SecureFTP – Amazon S3 – WebDAV – WinMobile – Netværk

Download programmet her: GoodSync

1. Når du har installeret programmet kommer billedet nedenfor, her skal du trykke på “Gennemse” i venstre side.

goodsync

2. Nu kan du så vælge den måde du ønsker at opsætte din synkronisering/backup på. Jeg har valgt at gøre det lokalt på computeren, altså “Min Computer” i toppen af de 7 muligheder der er.

goodsync2

3. Som du kan se har jeg valgt c:\test og c:\intel – De 2 grønne pile viser indstillingerne for dit synkroniserings/backup job du er ved at lave.

 goodsync3

4. Nedenfor kan du så se billedet som kommer frem når man har trykket på de grønne pile. Her kan du vælge om det skal være “to vejs” eller fra venstre til højre eller omvendt. Der er en god beskrivelse i bunden, som fortæller meget præcis hvad der sker ved de forskellige muligheder.

goodsync4

5. For at ændre navnet på dit sykroniserings/backup job, skal du højreklikke på på navnet “Nyt job” og trykke “Omdøb”. Det jo kun nødvendigt, hvis du har mange forskellige.

goodsync5

6. Jeg har ændret navnet til “IT-Artikler” og trykket på “Analyser” får at se hvad den vil kører.

goodsync6

7. Når du er klar til at kører programmet, trykker du på “Synk”. Nu går den så i gang med at kører dit synkroniserings/backup job.

goodsync7

8. Hvis du ønsker at sætte den til at kører et job automatisk, skal du trykke på uret – se nedenfor.

goodsync8

9. Nu kommer billedet nedenfor, tryk på “Konfigurer

goodsync9

10. Her har du så mulighed for at vælge forskellige måder at kører dit job på automatisk, vælge den som passer bedst til dig.

goodsync10

Summary
Synkroniseringsprogram GoodSync
Article Name
Synkroniseringsprogram GoodSync
Description
Her er et gratis og utroligt nemt synkroniseringsprogram. Det kan kopier og lave backup på forskellige måde, samt sætte den til at gøre det automatisk. Smart hvis man skal tage…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 15 maj 2009 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.