Forside » Windows Tips & Tricks

Windows opstartsfejl nvmctray.dll

Her er en vejledning til at fjerne fejlen nvmctray.dll under opstart af Windows. Fejlen er ikke farlig og er hverken spyware eller virus, men stammer fra dit grafikkort – men kun grafikkort med Nvidia chip.

nvmctray

1. Start med at tryk på “Start knappen” og derefter på “Kør” i det billede som kommer frem, skal du skrive “regedit” og trykke enter. Nu skal du op i fanebladene og vælge “Redigere” og derefter vælge “Søg” 

nvmctray2

2. Skrive som på nedenstående billede, når din søgning så har fundet noget med dette navn i registreringsdatabasen, skal det slettes. Dette gøres ved at trykke på knappen “DEL”

nvmctray3

3. Håber det løste dit problem, hvis ikke skriv igen.

Summary
Windows opstartsfejl nvmctray.dll
Article Name
Windows opstartsfejl nvmctray.dll
Description
Her er en vejledning til at fjerne fejlen nvmctray.dll under opstart af Windows. Fejlen er ikke farlig og er hverken spyware eller virus, men stammer fra dit grafikkort - men…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 19 dec 2008 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.