Forside » Programmer, Windows Tips & Tricks

Slet temp filerne i Windows automatisk

Her har du et program til at slette dine temp filer i Windows, programmet hedder Clean Temporary Places og er gratis. Clean Temporary Places virker også til Windows 7, programmet kan automatisk slette/fjerne temp/temporary og ikke velkommende filer på din computer. Det smarte ved det her program er, at du har mulighed for selv at opsætte en mappe som programmet skal kigge i, på den måde kan du få programmet til selv at slette alt hvad det ligger i en bestemt mappe.

Download programmet her: Clean Temporary Places

1. Når du har installeret programmet og fået det startet, ser det således ud. Her skal du vælge hvad du ønsker at rydde op i, som standard er intet valgt. Jeg har valgt “User’s Temp” samt “Windows Temp” og “Recycle Bin”, her kan du se det fylder 141 MB.

Clean Temporary Places

2. Hvis du vælger “Costom Folders” i fanebladene, kan du selv vælge nogle mapper som du ønsker den skal rydde op i. Jeg har valgt mappen “C:\Perflogs”, nu skal du bare huske at vælge det i fanebladet “General”, altså at den skal tage “Custom Folders” med.

Custom Folders

3. Hvis du vælger fanebladet “Options” kan du få programmet til selv at kører ved Windows opstart. Det er smart hvis du altid vil sikker dig at det bliver klaret.

Options

Summary
Slet temp filerne i Windows automatisk
Article Name
Slet temp filerne i Windows automatisk
Description
Her har du et program til at slette dine temp filer i Windows, programmet hedder Clean Temporary Places og er gratis. Clean Temporary Places virker også til Windows 7, programmet…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 28 apr 2010 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.