Forside » Windows Tips & Tricks

Sådan slettes popup fra ad.globe7.com

Har du problemer med popup fra ad.globe7.com, altså reklamer osv. er der her en vejledning til hvordan de fjernes/slettes. Hvis du tjekker din jobliste i Windows, er der sikkert en proces som hedder Beautyscreens.exe som ligger og kører. Det er den som laver de irriterende popup med reklamer. Programmet/servicen kan blive installeret på din computer på mange måder, Beautyscreens.exe blev installeret via et andet program på min computer. Hvis du kigger i ”tilføj og fjern programmer” i Windows, ligger der intet som kan fjernes. Se vejledning til hvordan du fjerner/sletter Beautyscreens.exe nedenfor.

1. På billedet nedenfor kan du se en popup fra ad.globe7.com, det kan også være mange andre reklamer. Jeg vil gætte på der går ca. 1-2 timer mellem der kommer et nyt popup billede, og så lukker man det jo bare. Til sidst gad jeg ikke mere, og satte mig for at nu skulle det fjernes/slettes.

ad_globe7_com

2. Start med at højreklikke på din “Værktøjslinje” og tryk “Jobliste” – det er den bjælke i bunder af din skærm/skrivebord, altså den hvor din startmenu er på.

Værktøjslinje

3. Så kommer billedet nedenfor, her kan du så se den ligger og kører på min computer. Jeg kan selvfølgelig vælge at stoppe processen, men den starter bare igen når computeren bliver genstartet.

Windows Jobliste

4. Eftersom man ikke kan finde programmet/servicen i Windows “tilføj og fjern programmer” har jeg tidligere beskrevet et program her på siden som kan hjælpe. Programmet hedder “WinPatrol” og kan downloades her.

Når du har installeret programmet og fået det startet, skal du finde den menu i fanebladene som hedder “Startup Programs”. Her finder du så den fil/service som hedder “Beautyscreens.exe”, vælg den og tryk “Remove”.

WinPatrol

5. Genstart nu din computer og tjek om programmet/servicen kører i din “Windows Jobliste”. Derefter skal du gå til “Denne computer” / “Stifinder” og finde c:programmerBeautyscreens. Du skal nu slette mappen “Beautyscreens”, sådan at du er helt sikker på alt er væk.

Summary
Sådan slettes popup fra ad.globe7.com
Article Name
Sådan slettes popup fra ad.globe7.com
Description
Har du problemer med popup fra ad.globe7.com, altså reklamer osv. er der her en vejledning til hvordan de fjernes/slettes. Hvis du tjekker din jobliste i Windows, er der sikkert en…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 7 aug 2009 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.