Forside » Windows Tips & Tricks

Trådløs fejl på zyxel nbg460n

Hvis du har problemer med din trådløse router/access point Zyxel NBG460N, er løsningen nedenfor. Jeg kunne ikke forstå jeg mistede forbindelsen ca. 1 gang i timen, og derefter kom den tilbage. Jeg prøvede en masse forskellige ting, opdaterede netkorts driver, tjekke forbindelsen mellem udstyret osv. Til sidst gik det mig så meget på, at jeg gik i gang med udelukkes metoden. Jeg loggede ind i router/access pointet, og faldt over dette (se billede). Fejlen lå i ”Group Key Update Timer” som er den der sender en ny kode ud til de computere/printer mm. som er på det trådløse netværk. Mener den stod til 3600 sek. og det er jo 1 time, så ændrede den til 2 timer (7200 sek.). Underligt nok har jeg faktisk ikke mistet forbindelsen siden, eller også har jeg bare ikke lagt mærke til det J. Hvis det stadig er et problem kan man jo bare sætte den yderligere op, og så sikker sit netværk med mac spærring. Mac spærring låser de computere som du har indtastet i din Zyxel NBG460N router/access point, altså dem du har givet tilladelse til at komme på dit wireless/tråløse netværk/internet. Det gælder dog også andre mærker og ikke kun Zyxel.

Zyxel_NBG460N

Summary
Trådløs fejl på zyxel nbg460n
Article Name
Trådløs fejl på zyxel nbg460n
Description
Hvis du har problemer med din trådløse router/access point Zyxel NBG460N, er løsningen nedenfor. Jeg kunne ikke forstå jeg mistede forbindelsen ca. 1 gang i timen, og derefter kom den…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 9 jun 2009 - 1 Kommentar

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

1 Kommentar »

  • speakers - 30 juni 2021 kl. 20:07

    What’s up to every one, for the reason that I am actually eager
    of reading this web site’s post to be updated daily.

    It contains nice material.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.