Forside » Programmer, Windows Tips & Tricks

Sådan optimerer du dit trådløse netværk

Her har du et program som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige kanal, til dit trådløse netværk. Programmet hedder inSSIDer, og kan scanner dit trådløse/wireless net igennem for andre netværk og deres kanal. Det er nemlig en fordel ikke at kører med samme kanal som naboen, da det kan give afbrydelser på det trådløse net. Ofte kan du vælge mellem kanalerne 1-13 på dit trådløse udstyr, som standard står den sikkert til auto. Den bedste løsning er selvfølgelig, at finde en kanal som ikke bliver brugt i forvejen.

Download programmet her: inSSIDer

1. Når du har installeret programmet og fået det startet, skal du vælge dit trådløse netkort i toppen.

inssider

2. Nu har programmet scannet dit trådløse net igennem, og fundet nedenstående hos mig. Som du kan se på billedet, er der flere som kører på samme kanal. Hvis nu alle kanaler er optaget, bliver du jo nød til at vælge en som er taget. Her er det en god idé at vælge den kanal som du har den dårligste forbindelse til, på den måde mindsker du risikoen for at få udfald på dit trådløse netværk.

inssider scan

Summary
Sådan optimerer du dit trådløse netværk
Article Name
Sådan optimerer du dit trådløse netværk
Description
Her har du et program som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige kanal, til dit trådløse netværk. Programmet hedder inSSIDer, og kan scanner dit trådløse/wireless net igennem…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 5 maj 2010 - 3 Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

3 Kommentarer »

 • Mirell - 20 februar 2012 kl. 00:22

  Hej jeg har en scanner HP Photosmart 7510.
  Problemet er at de programer den bruger kræver at printeren skal være tilsluttet trådløst. Jeg har ikke et trødløst netværk da jeg har mobilt bredbånd hos call me. Så jeg kan ikke bruge min printer til andet end og printe men de andre funktioner ikke virker. Hvad skal jeg gøre i dette tilfælde? Den virker ikke med bluetooth. Har du nogen forslag til hvordan min printer skal være tilsluttet trådløst? router det kræver vel at man skifter sit mobilt bredbånd ud og det ville jeg ikke.
  Mange tak

 • Michael (admin) - 20 februar 2012 kl. 09:25

  Hej Mirell

  Du kan tilslutte din printer via et USB kabel. Se evt. denne side: http://h30434.www3.hp.com/t5/Printer-All-in-One-Install-Setup/hp-7510-usb-wireless-dual-connection/td-p/1232025

  Lad mig høre fra dig

 • Ricardomarques.com.br - 9 september 2014 kl. 16:05

  I mɑnage suϲh information much.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.