Forside » Windows Tips & Tricks

Opsætning af Linksys access point WAP610N

Her har du en dansk vejledning til opsætning af Linksys WAP610N. Linksys WAP610N er et wireless access point, som på dansk hedder trådløst internet. Trådløst internet bruges til at komme på internettet via ens bærbar eller mobiltelefon, og er gratis da der allerede er betalt. Nedenfor vises hvordan du opsætter dit access point via den cd som følger med, det kan også gøres via en browser.

1. Først skal du sætte dit access point til netværket, derefter skal du sætte den cd som følger med dit access point. Nu kommer billedet nedenfor, klik på “Start Setup”.

WAP610N Start setup

2. Klik på “Next”.

WAP610N

3. Sæt flueben i “I accept this agreement”.

Linksys WAP610N

4. Nu søger den så efter dit Linksys access point på netværket.

Linksys WAP610N scanning

5. Når den har fundet dit access point, skal du vælge en kode til at logge ind i det via en browser. Klik “Next

Linksys WAP610N password

6. Nu gemmer den dit nye password.

Linksys WAP610N opsætning

7. Nu skal den så have et navn. Det navn du vælger her, er det som du kan finde når du søger efter trådløse netværk. klik på “Next” når du har valgt navn.

Linksys WAP610N SSID

8. Nu skal du vælge hvilken sikkerhed du ønsker at anvende, jeg har valgt den bedste. Den eneste grund til du ikke skulle gøre det, er hvis du har en gammel computer som ikke kan bruge den senste sikkerhedsteknologi.

sikkerhedsteknologi

9. Derefter skal du vælge en kode, det er den kode som du skal skrive når du logger på det. Vælg en kode som du kan huske, skriv ikke “Password” eller “Koderd” osv. da det er for nemt at finde.

WAP610N WPA kode

10. Nu gemmer den så en kopi af de oplysninger som du har indtasttet i dit access point på dit skrivebord, så du nemt finde det til en anden gang.

WAP610N linksys

11. Nu er det opsat, klik “Finish” og du er kørende.

WAP610N Finish

Summary
Opsætning af Linksys access point WAP610N
Article Name
Opsætning af Linksys access point WAP610N
Description
Her har du en dansk vejledning til opsætning af Linksys WAP610N. Linksys WAP610N er et wireless access point, som på dansk hedder trådløst internet. Trådløst internet bruges til at komme…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 21 nov 2011 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.