Forside » Apple tips & tricks

Find mac adressen på din iphone

Her er en vejledning til hvordan du finder din mac adresse på din iPhone. Jeg skulle bruge mac adressen til at tilslutte min iPhone til mit trådløse internet, men havde lige glemt at jeg havde mac spærring slået til. Jeg kunne selvfølgelig ikke komme på nettet, uden min mac adresse var tastet ind i mit trådløse access point. Find videre spændende programmer til brug samme med din iPhone her.

1. Start med at klikke på “indstillinger

mac_adresse

2. Nu skal du vælge “Generelt

wi-fi-adresse

3. Tryk på “Om

serienummer

4. Her kan du så se de forskellige indstillinger vedr. din iPhone, altså serienummer, Wi-Fi-adresse, Bluetooth osv.

Bluetooth

Summary
Find mac adressen på din iphone
Article Name
Find mac adressen på din iphone
Description
Her er en vejledning til hvordan du finder din mac adresse på din iPhone. Jeg skulle bruge mac adressen til at tilslutte min iPhone til mit trådløse internet, men havde…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 17 nov 2010 - 2 Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

2 Kommentarer »

  • Anders - 16 maj 2011 kl. 21:46

    Tak det var lige hvad jeg skulle bruge, nu kan jeg endelig komme videre med min iphone og trådløst netværk.

  • iphone cases - 8 december 2014 kl. 23:15

    It’s very simple to find out any matter on web as compared to textbooks, as I found
    this piece of writing at this website.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.