Forside » Windows Tips & Tricks

Skjul windows 7 opdatering

Her har du en vejledning til hvordan du skjuler Windows opdateringer på din Windows7 computer. Jeg havde rigtig mange opdateringer, og Windows blev ved med at komme og sige jeg skulle opdatere. Det er også fint nok, men hvis man ikke ønsker at installere en sprogpakke eller anden opdatering er det ret irriterende. Nedenfor har du løsningen. Find også flere opdateringer til din computer på DLC.dk.

1. Start med at åbne dit “Windows Update” vindue. Som du kan se nedenfor, har jeg 35 opdateringer som ligger og venter, tryk på teksten.

Windows Update

2. Nu kan du så se at mange af mine opdateringer er sprogpakker, og dem skal jeg ikke bruge til noget.

Sprogpakker

3. Markere dem alle og højreklik, vælg derefter “Skjul opdateringe

Skjul opdatering

4. Nu kan du se på billedet, at der ikke er flere opdateringer som står og venter.

Windows er opdateret

Summary
Skjul windows 7 opdatering
Article Name
Skjul windows 7 opdatering
Description
Her har du en vejledning til hvordan du skjuler Windows opdateringer på din Windows7 computer. Jeg havde rigtig mange opdateringer, og Windows blev ved med at komme og sige jeg…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 8 dec 2010 - 6 Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

6 Kommentarer »

 • Sådan sletter du internet explorer 9 | IT-Artikler.dk - 22 juni 2011 kl. 20:37

  […] ønsker den ikke installere sig selv via Windows Update i fremtiden, kan du se denne vejledning her Skjul windows 7 opdatering. Nedenfor kan du se hvordan du fjerner ie9 og kommer tilbage til den gode gamle version […]

 • Martin - 9 juli 2011 kl. 08:51

  Hej

  Vedr. artiklen Skjul windows 7 opdatering
  Rigtig fin og brugbar artikel. Det bør dog måske lige for en ordens skyld tilføjes, at du skal klikke på OK efter du har valgt Skjul opdatering.

 • John W Mathiesen - 1 august 2011 kl. 17:16

  Jeg har et stort problem! Kan ikke opdaterer efter at jeg ved en fejl instalerede et program ved navn: Ilivid, og det skulle jeg aldrig ha´ gjort – Er så svært at komme af med igen. Siden den 25 Juli virker min automatiske opdatering af window´s 7 ikke, den kommer med en fejlmelding: Kode: 8024200D og det er skide træls har lige købt min nye bærebare ACER Aspire 5336. Håber der er nogen der kan hjælpe mig med problemet?

  På forhånd tak.
  Venligst.

  John W Mathiesen.

 • Martin - 1 august 2011 kl. 18:19

  Hej John

  Har du prøvet at fjerne programmet med Revo Uninstaller http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html ?

  Venlig hilsen
  Martin

 • Michael (admin) - 8 august 2011 kl. 13:50

  Hej John

  Beklager jeg svare sent, har været på ferie.

  Har du fået løst fejlen?

  Du kan evt. også prøve med systemgendannelse, så kan du gendanne tilbage til der hvor du installede det program som driller.

  Lad mig høre fra dig.

 • Fjern internet explorer 9 « It Computer « It-nyheder - 11 april 2012 kl. 19:06

  […] ønsker den ikke installere sig selv via Windows Update i fremtiden, kan du se denne vejledning her Skjul windows 7 opdatering. Nedenfor kan du se hvordan du fjerner ie9 og kommer tilbage til den gode gamle version […]

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.