Forside » Windows Tips & Tricks

Tjek automatisk for opdateringer til dine programmer

Her er endnu et program, som kan holde styr på om alle dine programmer er opdateret. Det er vigtigt at du altid opdatere dine programmer pga. sikkerhed, men også fordi at de vil fungerer bedst. Det er klart at hver gang der kommer en ny version, har firmaet bag programmet sikkert rettet en masse fejl, samt tjekket for sikkerheden ved anvendelsen af programmet.

Programmet hedder Secunia Personal Software Inspector, og er klart det bedste jeg har prøvet. Det finder faktisk alle mine programmer som jeg har installeret, og har endnu ikke oplevet at den ikke kan gå til deres hjemmeside for at downloade den sidste nye version af deres program. Det er lidt langsomt lige når du starter programmet første gang, men det skal jo også scanne din computer igennem for software.

Download programmet her: Secunia Personal Software Inspector

1. Når programmet er installeret og startet, står det og scanner din pc igennem – vent blot, det tog 3 min.

Personal Software Inspector

2. Så kommer den med en status, jeg manglede at opdatere 5 stk. med havde faktisk 77 stk. som var ok.

Ssecunia has scanned your pc

3. Hvis du klikker på “Scan Results” i venstre side, kan du se hvilke programmer som mangler. Jeg manglede fx at opdatere “VLC media player”, det ønsker jeg nu at gøre. Du skal så klikke på “Install Solution” ud for programmet.

Secunia inspector

4. Så kommer du automatisk ind på deres hjemmeside, hvor du så kan downloade den sidste version. Det er ret smart, da du er fri få at åbne en browser og finde deres hjemmeside for at opdatere.

Videolam Secunia

5. Nu har jeg så hente den seneste version af “VLC media player” og fået den installert. Nu scanner jeg så med programmer igen. Klik på “Scan” i venstre side og derefter på “Start Scan

Secunia start scan

6. Som du kan se på billedet nedenfor, er programmet blevet opdateret og er ikke på listen mere.

secunia ny scan

Summary
Tjek automatisk for opdateringer til dine programmer
Article Name
Tjek automatisk for opdateringer til dine programmer
Description
Her er endnu et program, som kan holde styr på om alle dine programmer er opdateret. Det er vigtigt at du altid opdatere dine programmer pga. sikkerhed, men også fordi…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 4 okt 2011 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.