Forside » Apple tips & tricks

Sådan indsætter du billeder i en mail på iPhone / iPad

Her er en vejledning til hvordan du tilføjer et billede til en ny e-mail på din iPhone eller iPad. Jeg var ikke klar over man kunne det, først da en kollega viste mig det. Hvis jeg skulle sende et billede før, er jeg startet med at gå i fotos og derefter valgt at sende det som e-mail. Nu kan jeg oprette en ny mail og skrive min tekst og derefter så sætte billedet ind i mailen. Se vejledning nedenfor.

1. Når du har skrevet din tekst som nedenfor, kan du ved at holde fingeren på skærmen i ca. 1 sek en menu frem. Her skal du så klikke på pilen til højre, og vælg “Indsæt foto eller video”. Nu kan du så finde det billede du ønsker at indsætte fra di fotorulle, håber det kan bruges.

Indsæt foto eller video AppleIndsæt foto eller video

Indsæt foto eller video iPhone

Summary
Sådan indsætter du billeder i en mail på iPhone / iPad
Article Name
Sådan indsætter du billeder i en mail på iPhone / iPad
Description
Her er en vejledning til hvordan du tilføjer et billede til en ny e-mail på din iPhone eller iPad. Jeg var ikke klar over man kunne det, først da en…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 14 jan 2013 - 2 Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

2 Kommentarer »

 • www.Facebook.com - 14 oktober 2014 kl. 16:51

  It’s truly very difficult in this active life to listen news on TV, therefore I simply use the web
  for that reason, and get the hottest news.

 • Mette - 17 januar 2018 kl. 11:43

  Hej
  Jeg vil meget gerne kunne sætte mine fotos ind i teksten på mine emails på IPaden. Det ser fint nok ud, når jeg sender, men modtageren modtager mailen med vedhæftede fotos forneden. Hvordan gør jeg ?
  Mvh
  Mette

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.