Forside » Windows Tips & Tricks

Redigere dine digitale billeder online

Her har du en dansk vejledning til hvordan du nemt og enkelt, kan redigere dine digitale billeder online. Der findes rigtig mange sider som tilbyder online billedredigering, men iPiccy som er den side/program jeg beskriver, er nem, gratis og har flere muligheder. Brugerfladen en meget simpel og kører perfekt, du har mulighed for enten at uploade et billede direkte fra din computer, eller fra en hjemmeside.

Når dit foto er tilføjet, får du en masse muligheder for at redigere fotografierne. Du finder alle disse indstillinger ved at gå i fanen Editor, her kan du tilføje effekter, tekster, maling effekter. Online programmet har selvfølgelig også alle de alm. fotoredigerings værktøjer som auto-fix, rotér, beskær, farve tilpasning og skarphed, alle på et sted og i real-tid.

Du kan også tilføje forskellige effekter til dine billeder, det kunne være blødgør, maler, blyanter, og mange flere. iPiccy.com fungerer godt i enhver webbrowser og er kompatibel med Mac, Windows og Linux. iPiccy er en god online service til at redigere dine billeder og tilføje effekter.

Gå til hjmmesiden her: iPiccy

1. Når du kommer ind på hjemmesiden, skal du klikke på “Start Editing

iPiccy

2. Så kommer billedet nedenfor, her kan du så vælge om du vil redigere et billede fra computeren eller fra internettet osv. Jeg har valgt at redigere et billede jeg har på min pc.

iPiccy upload photo

3. Billedet nedenfor er tilføjet og jeg har redigeret det lidt. Alt virker perfekt til privat brug osv. og kan klare mange ting som Paint ikke kan.

iPiccy editor

Summary
Redigere dine digitale billeder online
Article Name
Redigere dine digitale billeder online
Description
Her har du en dansk vejledning til hvordan du nemt og enkelt, kan redigere dine digitale billeder online. Der findes rigtig mange sider som tilbyder online billedredigering, men iPiccy som…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 1 jun 2011 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.