Forside » Windows Tips & Tricks

Fjern kodeord på dit Excel dokument

Her er et program som kan fjerne/slette kode beskyttede dokumenter, i Microsoft Office Excel. Det er et add-in som giver dig 2 ekstra menu punkter i ”Funktioner” menuen, med muligheden for at fjerne/slette koden. Jeg har desværre kun haft mulighed for at teste det med Excel 2003, så ved ikke om det virker til tidligere version eller nyere (Excel 2000,2007). Har du brug for at åbne Excel filer på en computer uden Office? Intet problem: Download freewareprogrammet Office Excel Viewer.

Excel Password Remover

Download programmet/add-in her: Excel Password Remover

  1. Det her kan ikke fjerne koden, hvis du slet ikke kan se indholdet at dokumentet. Altså hvis den spørger om koden inden selve dokumentet åbnes.
  2. Hvis du kan åbne Excel filen, men ikke ændre i den (fordi det er kodeord beskyttet), kan du bruge det her add-in til at fjerne koden.
Summary
Fjern kodeord på dit Excel dokument
Article Name
Fjern kodeord på dit Excel dokument
Description
Her er et program som kan fjerne/slette kode beskyttede dokumenter, i Microsoft Office Excel. Det er et add-in som giver dig 2 ekstra menu punkter i ”Funktioner” menuen, med muligheden…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 18 maj 2009 - 2 Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

2 Kommentarer »

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.