Forside » Windows Tips & Tricks

Opret en kode på dit Office Word dokument

Her er en vejledning til hvordan du kodeords beskytter dit Microsoft Office Word dokument, sådan at du sikker dig, at det kun er de rette personer som læser indholdet. I Microsoft Office Word har du også mulighed for at sætte kode på redigering af dokumentet, sådan at du godt kan læse det men ikke ændre i teksten. Se vejledning nedenfor.

1. Når du har åbnet dit Word dokument som du ønsker at oprette en adgangskode på, skal du klikke i toppen til venstre, vælge “Forbered” og derefter “Krypter dokument”.

word kodeord

2. Nu beder den dig om at skrive din adgangskode til Word dokumentet, husk at notere den et sikkert sted. Når du har trykket “ok” skal du huske at gemme dokumentet, ellers vil det ikke virke.

krypter indholdet

3. Hvis du ønsker at gøre dit Word dokument læsbart, men uden mulighed for at redigere i teksten uden password, skal du vælge den der hedder “Begræns tilladelse”. Dette kæver dog du tilmelder dig til Microsoft program, læs mere ved at klikke på ” Begræns tilladelse”.

Summary
Opret en kode på dit Office Word dokument
Article Name
Opret en kode på dit Office Word dokument
Description
Her er en vejledning til hvordan du kodeords beskytter dit Microsoft Office Word dokument, sådan at du sikker dig, at det kun er de rette personer som læser indholdet. I…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 9 aug 2009 - 1 Kommentar

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

1 Kommentar »

  • serverul ProLiant - 28 november 2014 kl. 18:30

    Toate informații au sursa lor la rădăcina domeniu. I de exemplu Cisco comută la începutul lui mai
    intreprinderea cu dar1984 de la an la an pusă în aplicare, asta sunt ajustate la management modalități
    de pachete de rutare între computere. Se intrigi la soluții mai avansate care asigură da perioadă de funcționare a dispozitivului.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.