Forside » Programmer, Windows Tips & Tricks

Find adgangskoden til privat mappe outlook

Her er en vejledning til hvordan du kan finde, den glemte adgangskode til din private mappe / PST fil i Outlook. Det kan være du i tidernes morgen, har sat den til at huske adgangskoden.  Hvis du modtager nedenstående besked når du åbner din private mappe, kan denne vejledning / program muligvis hjælpe.

Download programmet her: pstpassword

privatmappe

1. Dobbeltklik på filen som du hentede ovenfor. Nu kommer billedet nedenfor, her skal du vælge “install” nedenfor.

privatmappe2

2. Når programmet er installeret og du har fået det startet, skulle det gerne se således ud. I mit tilfælde fandt den selv min privat mappe / PST fil og skrev 3 forskellige koder som det kunne være. Kode nr. 2 virkede og jeg var glad. Finder programmet ikke din privat mappe / PST fil automatisk, kan du trykke F7 og selv pege på den.

privatmappe3

Summary
Find adgangskoden til privat mappe outlook
Article Name
Find adgangskoden til privat mappe outlook
Description
Her er en vejledning til hvordan du kan finde, den glemte adgangskode til din private mappe / PST fil i Outlook. Det kan være du i tidernes morgen, har sat…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 18 mar 2009 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.