Forside » Programmer

Det perfekte mødebooking system med dialer?

Mange mindre virksomheder fedter rundt med papirer og Excel-ark når de skal i gang med det opsøgende salg eller mødebooking via telefon. Dette er en synd og skam da det er så let at optimere denne process.Problemet er at mange mindre virksomheder ikke kender til de effektive og lette løsninger der findes i denne sammenhæng. For det store virksomheder, som udbyder disse løsninger, gider ikke kontakte de små virksomheder med 2 – 10 ansatte med servicen der kunne hjælpe dem godt på vej. Men det gør vi!” -Udtaler Simon Løvstrøm fra Blue Nordix.

Overskueligt for både sælger og leder Grundlæggende set har en mindre virksomhed brug for et system der er to-delt. Det skal kunne vise sælgeren hvem der skal ringes til samt give let adgang til værktøj, som kan optimere chancen for salg. Lige præcis dette tilbyder MyBlue deres brugere. I sælgerens vindue kan man se, hvem man skal ringe til, skrive noter, oprette aftaler, sende kunden en mail eller møde bekræftelse og ikke mindst få baggrundsinformation om kunden via automatisk åbning af deres website eller den automatiske søgning på Google (fremvises efter ønske i højre del af MyBlue). MyBlue - Mødebooking og salg med dialer Den anden del er oversigten til lederen, eller lederne. I MyBlue kan disse følge med i sælgerens aktivitet og resultater live. Videre er oversigten delt op på forskellige kampagner, hvorfor hver enkelte kampagnes effektivitet også kan overvåges. Fra denne del af MyBlue kan lederen videre tildele emner til de forskellige sælgere, oprette nye kampagne, uploade emner fra f.eks. en CSV-fil og meget mere. Let at komme gratis i gang med Mange af denne type systemer kræver fremvisning af demoer, installation o.l. blot for at få lov til at teste systemet af. MyBlue kan du komme igang med på under fem minutter. MyBlue er videre cloud-baseret, så du har altid den seneste version “installeret” uden nogen form for installation. Videre fungerer systemet på alle enheder (tablet, PC, Mac m.f.). De vigtigste fordele Grundlæggende set, så sætter MyBlue dit udgående salg i system. Som sælgerne arbejder med de emner, som de har fået tildelt, så bliver de beriget. Det foregår på den måde, at sælgeren kan angive, hvad den enkelte kunde melder tilbage, og hvis det f.eks. er “Nej tak”, så kan lederen opsætte forskellige grunde til dette. Det kunne være “Prisen er for høj”, “Produktet lever ikke op til vores krav” eller lignende. Derved får lederen hurtigt et overblik over en kampagnes svagheder og disse kan så rettes til, inden alle emnerne er “brændt af”. Findes der kun MyBlue? Nej, der findes masse af produkter til formålet så som Ameyo og Clicktools, men MyBlue er specifikt udviklet til mindre, nske virksomheder af folk med mange års erfaring inden for netop telesalg, opstart af og salg i mindre virksomheder samt brugervenlighed. Videre er MyBlue billigere end de fleste andre løsninger, let og gratis at komme i gang med og så hjælper deres kundeservice nærmest døgnet rundt, skulle der være brug for det. Prøv MyBlue gratis og vurdér selv. Det er gratis og der er ingen binding. Du har alt at vinde.

Summary
Det perfekte mødebooking system med dialer?
Article Name
Det perfekte mødebooking system med dialer?
Description
Mange mindre virksomheder fedter rundt med papirer og Excel-ark når de skal i gang med det opsøgende salg eller mødebooking via telefon. Dette er en synd og skam da det…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 13 dec 2021 - 1 Kommentar

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

1 Kommentar »