Forside » Programmer, Windows Tips & Tricks

WinPatrol

WinPatrol er rigtig godt program til at holde styr på dine programmer, som starter når Windows startes. Du kan se hvilke programmer som starter, du kan også vælge at fjerne dem fra automatisk opstart. WinPatrol kan i mange tilfælde, hjælpe dig med at gøre din computer hurtigere.

Download programmet her: WinPatrol

image

Du skal huske på at de fleste programmer som du har installeret, kører en eller anden form for service/program når din Windows startes. Det kan evt. være til din Adobe Reader, her mener jeg en auto update funktion som kigger efter nye opdateringer til Adobe. Det er selvfølgelig smart, men kan du gøre din computer hurtigere og ikke har behovet for at have det sidste nye version, går det nok (du kan jo manuelt lave opdatering til Adobe).

Summary
WinPatrol
Article Name
WinPatrol
Description
WinPatrol er rigtig godt program til at holde styr på dine programmer, som starter når Windows startes. Du kan se hvilke programmer som starter, du kan også vælge at fjerne…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 23 jul 2009 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.