Forside » Windows Tips & Tricks

Fejl på din lokale Windows firewall

Her er en vejledning til at slå din Windows firewall til igen, når den den ikke vil aktiveres via sikkerhedscenter i kontrolpanelet. Du kan på det første billede nedenfor se den fejlmeddelelse jeg modtog, da jeg prøvede at slå min firewall til igen. Fejlmeddelelse fra Windows sikkerhedscenter:

Vi beklager. Sikkerhedscenter kunne ikke slå Windows Firewall til. Hvis du selv vil forsøge at slå firewall til, skal du bruge Windows Firewall i kontrolpanel. Vælg slået til (anbefales) på fanen generelt i dialogboksen Windows Firewall, og klik derefter på OK.

sikkerhedscenter_firewall

1. Tryk på “Startknappen” og derefter på “Kør” og skriv “gpedit.msc” i feltet.

sikkerhedscenter_firewall3

2. Tryk på Computerkonfiguration

firewall1

3. Tryk på Administrative skabeloner

firewall2

4. Tryk på Netværk

firewall3

5. Tryk på Netværksforbindelser

firewall4

6. Tryk på Windows Firewall

firewall5

7. Tryk på Standardprofil

firewall6

8. Her kan du så ændre alle indstillinger, med hensyn til din lokale Windows firewall. Du skal nu klikke på hver enkel linje nedenfor, så billedet som vises som nr. 2 nedenfor kommer frem. Her skal du vælge “Ikke konfigureret” og trykke “Anvend” og “Ok” ved dem alle, det løser fejlen og du kan igen aktivere din Windows firewall via sikkerhedscenter i kontrolpanelet. Under sidste billede, er der et link til hvordan det gøres.

sikkerhedscenter_firewall2

firewall7

Her er en vejledning til at slå din Windows firewall til eller fra via, sikkerhedscenter i kontrolpanelet: https://it-artikler.local/2008/05/20/sl-windows-firewall-til-eller-fra/

Summary
Fejl på din lokale Windows firewall
Article Name
Fejl på din lokale Windows firewall
Description
Her er en vejledning til at slå din Windows firewall til igen, når den den ikke vil aktiveres via sikkerhedscenter i kontrolpanelet. Du kan på det første billede nedenfor se den…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 16 feb 2009 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.