Forside » Windows Tips & Tricks

Kan ikke opdatere til Service Pack2

Har du problemmer med at opdatere din windows xp til service pack 2. Ved godt der kan være mange grunde, men jeg har oplevet at fejlen var at der var et ekstra skærmkort i min pc. Fejlen opstod under installation af service pack 2, den stoppede bare lige pludselig under installation. Efter mange forsøg og timer slog det mig, at jeg ikke havde installeret driveren til det onboard skærmkort. Da jeg så havde fundet driveren og fået den installeret kørte installationen af service pack 2 fejlfrit.

Har også oplevet at fejlen var et defekt ram mondul. Der findes et program som hedder memtest, der som navnet siger kan teste om dine ram er defekte.

Summary
Kan ikke opdatere til Service Pack2
Article Name
Kan ikke opdatere til Service Pack2
Description
Har du problemmer med at opdatere din windows xp til service pack 2. Ved godt der kan være mange grunde, men jeg har oplevet at fejlen var at der var…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 22 jan 2008 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.