Forside » Windows Tips & Tricks

Væktøjer til at fjernelse af specifikke viruser

Her kan du finde gode værktøjer / programmer, til fjernelse af specifikke viruser. Nedenfor har jeg samlet nogle gode programmer / værktøjer, som kan hjælpe dig med at blive fri for virus. Når du klikker på navnet nedenfor, kommer du til deres side, hvor du kan downloade programmet samt se hvad den sletter mm.

1. McAfee Avert Stinger

mcafee 

Godt program til at opdage og fjerne specifikke viruser. Det er ikke et alm. anti-virus program, men mere et værktøj til at hjælpe administrator og super brugere til at rense et inficeret system.

2. Symantec Removal Tool

symantec

Ligesom McAfee ovenfor har Symantec også lavet et værktøj, til fjenelse af specifikke viruser.

Hvis du ikke kan installere et antivirus eller spyware program, kan du muligvis kører en af de online scanner der findes – se denne guide —> https://it-artikler.local/2008/06/03/online-spyware-og-virus-scanner/

Hvis du stadig har problemer med at få fjernet en virus mm. kan du altid prøve at skrive i mit forum.

Summary
Væktøjer til at fjernelse af specifikke viruser
Article Name
Væktøjer til at fjernelse af specifikke viruser
Description
Her kan du finde gode værktøjer / programmer, til fjernelse af specifikke viruser. Nedenfor har jeg samlet nogle gode programmer / værktøjer, som kan hjælpe dig med at blive fri…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 16 jul 2008 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.