Forside » Windows Tips & Tricks

Spilleforslag til oddset

Her kan du finde mine foretrukne oddset sider, når jeg skal spille oddset. Jeg laver altid en kupon inden jeg kigger, men tit har et hold en masse skader eller stiller med et reservehold, og det er jo altid rart at vide. Siderne nedenfor indeholder spilleforslag og analyse af kampe, håber de kan hjælpe dig i jagten på den store gevinst. Men husk, at det i sidste ende er dig selv, der skal have en mening om det, du spiller på.

Danske spil

BetXpert

Absoluteodds

Tips om tips

Harmony-lobell

Se også AAAAdir.com

Summary
Spilleforslag til oddset
Article Name
Spilleforslag til oddset
Description
Her kan du finde mine foretrukne oddset sider, når jeg skal spille oddset. Jeg laver altid en kupon inden jeg kigger, men tit har et hold en masse skader eller…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 12 jul 2008 - 4 Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

4 Kommentarer »

 • Lasse Jensen - 25 august 2008 kl. 23:32

  Kender I ikke http://www.odds1.dk

  Her finder I fremragende tips fra forskellige eksperter + at man gratis kan oprette sig som bruger, lægge analyser ud, og være med i konkurrencen med højest tilbagebetalingsprocent.

 • Mikkel - 20 oktober 2011 kl. 11:38

  Kender i http://www.betbonus.dk? 🙂 Rigtig mange gode bookmakere, og Dagens spilforslag 😉

 • Peter - 15 oktober 2015 kl. 15:50

  Eller hvad med http://www.spilxperten.com? Det er da en af de store sammen med BetXpert, som allerede er nævnt 🙂

 • Jan - 20 januar 2016 kl. 05:58

  Jeg sørger altid for at holde mig opdateret fra http://sportsbonusser.dk
  Der kan jeg læse nye om odds bonus og nyeste kampagner fra bookmakere såsom risikofrie væddemål og ekstra høje odds.

  Alle burde da kende sportsbonusser.dk

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.