Forside » Programmer, Windows Tips & Tricks

Opløsning og navn på dine digitale billeder

Her er en vejledning til hvordan du ændre opløsningen, navnet og formatet på dine digitale billeder. Programmet understøttet JPEG, PNG, GIF, TIFF, og BMP billede filer / formater. Der er indbygget en masse forudindstillet templates, som passer til for eksempel iPod, iPhone, Facebook. Den kan også ændre mange billeder på samme tid, så du ikke skal lave et af gangen.

Download programmet der: ArtResize

1. Når du har installeret programmet og startet det, skal du starte med at trykke på “Add Folder” (den blå mappe med det grønne kryds på). Se billede nedenfor.

artresize

2. Jeg har oprettet en mappe på skrivebordet med navnet “IT-Artikler Billeder“. Her har jeg lagt 4 billeder ind, som jeg ønsker at lave om til et andet format og en anden størrelse.

artresize2

3. Nu kan du så se indholdet at mappen “IT-Artikler Billeder” ude til venstre. Her kan du også se at de 4 billeder jeg har tilføjet, Test1 2,3, 4. Under “Image Size” kan du se størrelsen på billedet, her ønsker jeg at ænder det til facebook format 640×480, så det passer til min facebook profil. Til højre under billedet, kan du opsætte de indstillinger til billedet du ønsker dannet – jeg har valgt at gemme dem i samme mappe, ændret format til 640×480 og fra .JPG til .PNG billede format. Til sidst har jeg valgt at ændre navnet på billede filen, sådanne at den kommer til at hedde IT-Artikler1.png.

artresize3

4. Nu skal du så trykke på “tryllepinden” se billedet nedenfor

artresize4

5. Nu går den så i gang med at konvertere til den opløsning / format du ønskede ved punkt 3. Når den er færdig med dine billeder, kan du trykke på “Open folder” for at se dine billeder.

artresize5

6. Her ses dine billeder så, du kan her se den har ændret navnet samt formatet – som vi sagde den skulle.

artresize6

7. Du kan også åbne mappen igen, og se den forskel der er på billederne nu.

artresize7

Summary
Opløsning og navn på dine digitale billeder
Article Name
Opløsning og navn på dine digitale billeder
Description
Her er en vejledning til hvordan du ændre opløsningen, navnet og formatet på dine digitale billeder. Programmet understøttet JPEG, PNG, GIF, TIFF, og BMP billede filer / formater. Der er…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 17 jan 2009 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.