Forside » Windows Tips & Tricks

Problem med 2 skærme på bærbar

Hvis du nogensinde har tilsluttet din bærbare computer til en sekundær skærm, og derefter frakobler den uden at huske at flytte vinduerne/programmerne tilbage til det primære skrivebord, har du sikkert oplevet dette problem. Du kan se programmet køre nede i proceslinjen, men du kan ikke se det på skærmen, fordi det stadig kører på den sekundære skærm. Du prøver at højre klikke på programmet og vælge ”Flyt”, men det hjælper heller ikke. Når du så har prøvet en masse for at undgå at genstarte, ender det desværre med det alligevel.

1. Nedenfor er løsningen til at komme omkring dette. Højre klik på programmet i proceslinjen og vælge ”Flyt”.

Flyt program

2. Nu kommer dette ikon/pil/mus måske frem, men du kan stadig ikke flytte programmet tilbage til den primære skærm.

Flyt cursor

3. Løsning er at når du har valgt at flytte programmet, skal du bruge dine piletaster i stedet. Du bruger bare piletasten op, ned, højre, venstre, på den måde skulle du gerne få programmet tilbage på den primære skærm.

Summary
Problem med 2 skærme på bærbar
Article Name
Problem med 2 skærme på bærbar
Description
Hvis du nogensinde har tilsluttet din bærbare computer til en sekundær skærm, og derefter frakobler den uden at huske at flytte vinduerne/programmerne tilbage til det primære skrivebord, har du sikkert…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 16 dec 2010 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.