Forside » Windows Tips & Tricks

Kopier din brugerprofil i Windows

Hvis du har fået ny computer eller bare ønsker at lave en ren installation af din gamle, har du her et godt og nemt program til at tage backup af alt din data. Programmet hedder Gotcha og kan sikkerhedskopier din brugerprofil samt PST filer og Windows / Office licenskoder. Gotcha bruges til at sikkerhedskopiere brugerdata fra et system som er kørende, før du geninstallerer Windows eller ønsker at overføre din backup til en anden computer.

Gotcha Backup

Download programmet her: Gotcha

Husk at programmet kun tager backup af din brugerprofil, altså det der ligger i ”billeder, dokumenter, musik, skrivebord, videoer osv.” Altså ikke det der ligger på dit c: drev eller et andet drev, det skal du selv kopier. Den tager også backup af din PST fil, alt din Outlook eller det indbygget mail program i Windows.

Summary
Kopier din brugerprofil i Windows
Article Name
Kopier din brugerprofil i Windows
Description
Hvis du har fået ny computer eller bare ønsker at lave en ren installation af din gamle, har du her et godt og nemt program til at tage backup af…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 7 jan 2013 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.