Forside » Windows Tips & Tricks

Midlertidigt profil Windows 7

Hvis du har problemer med at din bruger i Windows 7 bliver ved med at logge på med en midlertidig profil, er løsning måske her. Jeg fik fejlen med midlertidig brugerprofil, da jeg slettede en bruger manuelt og ikke via Windows brugerkonti. For at løse problemet skal du sikker dig at du har en kopi af din brugers data, altså det som er på skrivebordet, dokumenter, favoritter, billeder osv.

1. Start med at skrive “regedit” i søge menuen, højreklik derefter på “regedit” og vælg at “Kør som administrator

regedit administrator

2. Når “regedit” er startet skal du finde denne sti:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList\

På billedet nedenfor kan du se hvad der kommer frem. I venstre side kan du se at jeg har 2 profiler installeret, det er dem med det lange navn. De 3 som står oppe over er systemprofiler, dem skal du ikke pille ved. Jeg har valgt en bruger som hedder “IT-Artikler.dk”, det er min bruger som ikke virker mere. Får at slette den, skal du slette mappen i venstre side. Så skulle problemet med midlertidig profiler være løst.

regedit profil

Summary
Midlertidigt profil Windows 7
Article Name
Midlertidigt profil Windows 7
Description
Hvis du har problemer med at din bruger i Windows 7 bliver ved med at logge på med en midlertidig profil, er løsning måske her. Jeg fik fejlen med midlertidig…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 17 feb 2011 - 26 Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

26 Kommentarer »

 • mickey - 18 august 2012 kl. 12:53

  hejsa jeg har samme problem og gik ind i det der redegit, men der er bare det at jeg kan se to mapper hvor at mit bruger navn står inde i den ene mappe slutter med .bak og den anden slutter med nogle tal hvilken en skal jeg slette, og har kun en bruger og har ikke noget vigtigt så behøves jeg at tage backup af mit skrivebord ???

 • Michael (admin) - 20 august 2012 kl. 11:26

  Hej Mickey

  Du skal kunne se dit brugernavn, prøv evt. at oprette en ny bruger på computeren.

  Lad mig høre fra dig.

 • Mickey - 20 august 2012 kl. 16:00

  skal jeg bare oprette en ny bruger og så slette den mappe og så er problemet også løst på min nuværende bruger, og den bruger jeg opretter skal den være adminstrator ?

 • Michael (admin) - 23 august 2012 kl. 08:16

  Nej det skal du ikke, men så kan du se om det bliver oprettet korrekt. Altså om du kan se den nye bruger bliver oprettet korrekte i reg. Hvis den går dette og din egen stadig ikke er der, kunne det nok godt være en go idé at oprettet en ny bruger og bruge den fremover. Det er sikkert en rigtig god idé at gøre under alle omstændighedder.

  Lad mig høre fra dig.

 • Mickey - 23 august 2012 kl. 16:36

  har oprettet brugeren, men problemet er også på min nye bruger. Det sjove af det hele er at når jeg opretter den nye bruger så har den de samme ting som min gamle, men ved ikke om det er standard.

  forklarer lige forfra med den første besked 😀

  altså når jeg går ind i regedit så kan jeg nu se to de to mapper med tal som jeg ikke skulle pille ved, jeg kan se min nye bruger og min gamle bruger, men der er to mapper hvor at mit gamle brugernavn står i altså “booster-pc”, men på den ene mappe står der .bak, er det en back-up fil af min gamle bruger eller hvad ?

 • mickey - 30 august 2012 kl. 14:27

  hej michael, har løst problemet nu, for lavede bare en ny bruger som du sagde og nu virker det, tak for hjælpen 😛

 • Michael (admin) - 5 september 2012 kl. 09:15

  Hej Mickey

  Beklager mit sene svar.

  Jeg er glad for du har fået det løst.

  Vh Michael

 • Peter - 9 oktober 2012 kl. 15:24

  Hej Michael,

  Har samme problem. Kan ikke lige se, hvornår jeg skulle have slettet min bruger manuelt, men om ikke andet, bliver den nu ved med at logge mig på med en midlertidig bruger.

  Jeg går ud fra at problemet er det samme, som det du beskriver løsningen på foroven – mit spørgmål til dig er dog, hvordan jeg skal tage backup af mine filer fra den originale bruger, når jeg ikke umiddelbart kan få adgang til denne profil.

  Bedste hilsner,
  Peter

 • Jeanette - 7 november 2012 kl. 08:53

  Hvordan kan jeg reparere min profil uden at miste dokumenter?
  Jeg har kun en konto på computeren og det er den der er problemet

 • Mickey - 14 november 2012 kl. 14:14

  Mit råd er:

  Tag et usb stik og overfør de ting du ikke vil miste.

  Og nu skal du lave en ny bruger.

  Når din bruger er lavet tager du dit usb stik og overfører tingene ove
  r på den nye bruger.

  Hvis du/i har nogle spørgsmål så bare spørg.

  MVH Mickey

 • Mickey - 14 november 2012 kl. 14:22

  Hej igen 🙂

  Hvis der er nogen der ikke ved hvordan man laver en ny bruger kan jeg godt for tælle jer det.

  1. gå til start og klik på kontrolpanel.

  2. gå til brugerkonti og familiesikkerhed.

  3. klik på administrer en anden konto

  4. klik på opret en ny konto.

  og nu er det hele op til jer selv 😀

  MVH Mickey

 • Tue - 3 december 2012 kl. 23:23

  Hej

  Mine forældres computer har fået dette problem og jeg har prøvet at løse det.

  Jeg er ikke sikker på at jeg har fået løst det, men når jeg logger ind, kommer der ingen besked op om at jeg er på en midlertidig bruger, men alligevel er skrivebordet ikke tilbage til dets normale udseende og dokumenter og internet indstillinger osv. osv.

  Inde i Regedit er der ikke længere nogen temp bruger, så det ser jo ud til at have hjulpet

 • Ken - 14 januar 2013 kl. 10:45

  Hej

  Jeg har prøvet alt hvad du foreslår men intet virker, og nu er maskinen gået fuldstændigt i ged.
  Nu kan jeg kun få midlertidige profiler selv min administrator er væk jeg forstår ikke hvad der sker.

  Og der er vigtige data som jeg ikke kan få fat i. Hvad gør jeg nu?

 • Michael (admin) - 14 januar 2013 kl. 13:46

  Hej Ken

  Det lyder underligt, kan du heller ikke starte i fejlsikrettilstand og gendanne din computer?

  Du kan altid tage din HD ud og sætte den til en anden computer og på den måde redde din data.

  Du kan også prøve at installere Windows oven på igen, men husk at kopier data over på en anden computer inden.

  Vh Michael

 • Ken - 14 januar 2013 kl. 19:33

  Jeg har løst det, først skulle jeg fjerne den fra huset usd’ers på domænet, og så skulle jeg reetablere bruger profilen fra min backup og så skulle den genstartes så lykkedes det, Denne oplevelse ryger direkte ind i min erfarings log.

 • Ken - 15 januar 2013 kl. 10:58

  Mhm jeg kan se at Apples stavekontrol til stadighed er en kilde til underholdning.

  Der skulle have stået “domain guests” og ikke det andet vrøvl. Undskyld.

  Mvh
  Ken

 • Danni - 3 januar 2014 kl. 08:38

  Hej, er kommet til at lave en fejl og har nu ikke længere adgang til min computer, når jeg skal til at logge ind går den på sort skærm og kommer aldrig videre.
  Jeg tror der mangler en bruger på computeren.

  Vh Danni

 • Henrik - 15 januar 2014 kl. 18:30

  Jeg har ikke længere adgang til min administrator konto i windows 7, kan ikke genkende mit password og jeg kan heller ikke nulstille. Er der en bagvej til at nulstille password eller evt. oprette ny administrator konto?

 • Mickey - 16 januar 2014 kl. 14:33

  Hej Henrik

  Har lavet lidt research og fandt frem til dette.

  http://www.youtube.com/watch?v=Z13fLYiFRCg

  Håber det hjalp 🙂

 • Henrik - 16 januar 2014 kl. 14:46

  Tak for forslaget. Jeg fik løst mit problem ved at lave en start i fejlsikret tilstand, her kunne jeg gå tilbage til et gendannelsespunkt før problemet opstod. Derefter kunne jeg logge på som normalt.
  Kan ikke forklare hvorfor fejlen opstod.

  Henrik

 • www.e-tablicaogloszen.pl - 14 juli 2014 kl. 14:00

  Bulks in the advertisers are primarily private homeowners, letting managers
  and property agents. So unless service repair shop completes the formalities and
  get the necessary certifications they could’t start their business.
  I have witnessed my share of scams, and
  have actually done a fantastic job avoiding being taken for a
  sucker and I’m here to see you, Ameriplan is not a scam.

 • 看護師 転職 - 4 juni 2016 kl. 09:10

  様々な|いろいろな|たくさんのナース|看護師業界の転職情報をゲットしたいのなら、オンライン上|ネット|ウェブサイトのナース|看護師の業種|仕事|ワークをまとめた転職|仕事探し|求人探しをお手伝いする|サポートする|手厚くサポしてくれるホームページが多々|いろいろ|たくさんあります。ちなみに看護師転職に関してのゼミ|説明会|相談会も定期的に年に何度か開いているので、行ってみる|参加してみる|のぞいてみるとGOOD|いいですね|いい経験ができます。看護師 転職にかかせないほとんど全ての看護師専用転職求人支援サイト|看護師専用転職サイト|ナース転職支援サイトは、利用無料|登録無料|お金がかからずで一連の掲載コンテンツが利用できる|を見ることができる|を覗くことができるもの。ゆえに|なので|ですので転職活動|仕事探し|求人探しだけに使うのではなく、さらにナース|看護師として病院|クリニック|医療施設で働いている間も、普段から|暇があれば|時間があれば閲覧する|見る|読んでみることでいろんな気付き|発見|学びも生まれるでしょう。

 • お金借りたいなら!即日融資の銀行系カードローン - 15 juni 2016 kl. 19:33

  お世話になります。論文非常にヒントになりました。次も記事更新を期待しています。この先もよろしくお願いします。

 • property valuations melbourne - 21 november 2016 kl. 02:59

  It’s truly very difficult in this busy life to listen news on TV, so I just use internet for that
  reason, and obtain the latest information.

 • Tórhallur - 2 oktober 2017 kl. 18:43

  Hej

  Det var først, da jeg faldt over din løsning, at det hjalp.
  Tusind tak.

 • 即日融資 - 21 juli 2019 kl. 05:05

  即日必要な融資は、対応してくれるクレジット会社をしっかりと調査して利用したほうが良いです。業態的に銀行などたくさんあります。これらはあなたの仕事の状態などで変わってきますが、キャッシングを利用する場合は、口コミ情報などを考慮して決めるべきです。

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.