Forside » Programmer, Windows Tips & Tricks

Tag en backup af dine drivere

Her er en vejledning til hvordan du nemt kan oprette en sikkerhedskopi, af dine drivere på din Windows computer. Programmet hedder DriverMax og det kan selvfølgelig også gendanne din sikkerhedskopi, og til en hver en tid indlæse den igen. Fordelen ved programmet er ved ominstallering af din computer, her behøver du ikke at indlæse alle driver manuelt igen, du kan bare indlæse din backup og alt er i den fineste orden igen.

Download programmet her: DriverMax

1. Under installation kommer den og siger den lige vil scanne din computer igennem, det skal du sige ja til.

drivermax

2. Når den er færdig med dette kommer billedet nedenfor, her har jeg fjernet flubenet i “Open the DriverMax web page” da jeg jo lige har været der, og ikke skal noget der inde.

drivermax2

3. Nu er programmet startet op, her skal du vælge “Driver backup and restore” og derefter “Backup drivers”. Hvis du skal gendanne din backup/sikkerhedsfil på et tidspunkt, skal du selvfølgelig vælge “Restore drivers from backup”.

drivermax3

4. Når du har klikket på “Backup drivers” kommer billedet nedenfor.

drivermax4

5. Jeg har valgt og prøve at tage backup af min grafikkort driver, det gør jeg ved at sætte flueben i venstre side (se evt. billed nedenfor). Du kan også vælge at tage backup af alle dine drivere på computeren, det gør du nemmest ved at klikke på “Select all”.

drivermax5

6. Nu skal du vælge hvor du ønsker at gemme din backup, så du altid kan gendanne din sikkerhedskopi igen.

drivermax6

7. Nu skriver den så at alt er ok og klaret, så nu har jeg en backup af min grafikkort driver.

drivermax7

Summary
Tag en backup af dine drivere
Article Name
Tag en backup af dine drivere
Description
Her er en vejledning til hvordan du nemt kan oprette en sikkerhedskopi, af dine drivere på din Windows computer. Programmet hedder DriverMax og det kan selvfølgelig også gendanne din sikkerhedskopi,…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 6 maj 2010 - 2 Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

2 Kommentarer »

  • Jens - 10 juni 2010 kl. 23:34

    Hej, helt perfekt det var lige hvad jeg skulle bruge. Jeg kunne nemlig ikke finde driveren til mit gamle lydkort, som jeg har sat i min computer.

  • Jonas - 17 januar 2011 kl. 10:33

    Hej god artikel. Overvej også at tage backup ved hjælp af en NAS server.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.