Forside » Windows Tips & Tricks

Internettet køre langsomt [Cybercity]

Det var selv om alt var forward “porte” fra deres “Zyxel” til min egen router. Når jeg var hos andre der havde en mindre forbindelse end min, kørte det hurtigere der. Det skal dog siges at hvis jeg downloadede filer mm. gik det fint, men hvis jeg bare sad og lurede internet, tog det sin tid. Efter langtid søgen og telefon snak med Cybercity, kom jeg selv frem til en løsning. Man skal logge ind i Zyxel routeren/modem og ændre 2 ting under WAN. Se billed nedenfor, det er med den nye firmware fra www.zyxel.com ved ikke om den skal være indlæst før nedstående virker. Det skal også siges at jeg ikke ved om de virker for alle og med alle slags router, men det funger glimmerende her. Man skal ændre den der hedder “ATM QoS Type” som det står til “UBR” som standard – den skal hedde “CTR” Nedenfor er der et felt der hedder “Peak Cell Rate” det er tomt som standard, dette skal står til det højeste mulige, hos mig var det 5500.

zyxel

Summary
Internettet køre langsomt [Cybercity]
Article Name
Internettet køre langsomt [Cybercity]
Description
Det var selv om alt var forward "porte" fra deres "Zyxel" til min egen router. Når jeg var hos andre der havde en mindre forbindelse end min, kørte det hurtigere…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 24 feb 2008 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.