Forside » Apple tips & tricks

Ny fane i safari på iPad

Vejledning til hvordan du åbner et link fra din Safari browser, i en ny fane på din iPad. Det kan være meget rart lige at åbne et link på en ny fane, da du så stadig har den side åben du kom fra. Der gik lidt tid før jeg fandt ud af det, og jeg kan næsten ikke leve uden, da jeg normalt bruger det på min PC via Internet Explorer.

1. Når du har et link som du ønsker at åbne i en ny fane, skal du klikke på linket og holde fingeren på det i 1 sekund ca. Som du kan se nedenfor, har jeg trykket på “Opsætning af Linksys accesspoint WAP610N”, nu får jeg så 4 muligheder, her skal du selvfølgelig vælge “Åbn i ny fane”.

iPad safari fane

2. Nu har jeg så åbnet mit link i en ny fane, du kan have mange faner åben af gangen.

fane i safari

Summary
Ny fane i safari på iPad
Article Name
Ny fane i safari på iPad
Description
Vejledning til hvordan du åbner et link fra din Safari browser, i en ny fane på din iPad. Det kan være meget rart lige at åbne et link på en…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 24 nov 2011 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.