Forside » Apple tips & tricks

Hvilket operativsystem starter med bootcamp

Hvis du har installeret bootcamp på din Mac og lagt Windows ind, kan du med bootcamp vælge om du vil starte på Mac OS, eller i Windows. Jeg havde installeret bootcamp og lagt Windows ind, men kunne ikke finde ud af at få den til at starte i Windows. Nu har jeg så lavet en vejledning til hvordan det gøres i Mac OS. I Windows installere man programmet bootcamp fra cd´en, og derefter har du så et ikon nede ved uret. Her kan du så vælge hvad du vil starte på/i næste gang din computer startes.

Vigtigt: Har du sikret din Mac? Hvis ikke, så er denne side noget for dig!

1. Start med at klikke på “Systemindstillinger” ned i bunden af billedet. Nu kommer “Systemindstillinger” så frem, her skal du trykke på ikonet “Startdisk”.

mac os systemindstillinger

2. Nu kommer billedet så nedenfor, her skal du trykke på “Windows på “BOOTCAMP” og tykke “Start igen

mac os startdisk

Summary
Hvilket operativsystem starter med bootcamp
Article Name
Hvilket operativsystem starter med bootcamp
Description
Hvis du har installeret bootcamp på din Mac og lagt Windows ind, kan du med bootcamp vælge om du vil starte på Mac OS, eller i Windows. Jeg havde installeret…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 21 dec 2010 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.