Forside » Windows Tips & Tricks

Gratis computer og it hjælp / support

Her kan du få gratis computer & IT hjælp / support, stil dine specifikke spørgsmål vedr. din pc – og få et hurtigt svar. Du skal stille spørgsmålene i vores forum, det kan være om software eller hardware. Her kan du få svar fra andre bruger af forumet, eller fra siden IT-Artikler.

 

Til IT-Artiklers forum

 

Summary
Gratis computer og it hjælp / support
Article Name
Gratis computer og it hjælp / support
Description
Her kan du få gratis computer & IT hjælp / support, stil dine specifikke spørgsmål vedr. din pc - og få et hurtigt svar. Du skal stille spørgsmålene i vores…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 7 jan 2009 - 2 Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

2 Kommentarer »

 • Katrine Larsen - 12 januar 2009 kl. 23:40

  Hej…
  Ja jeg sidder her med min nye ekstern harddisk “Maxtor Basics 500 GB”… Når jeg sætter den i strømstikket og i computeren kommer der lys i, men jeg kan ikke finde den på min computer, under “denne computer”, der er ikke nogen CD eller noget med, så gik egentlig bar ud fra at den ville virke når jeg gjorde sådan… hmm men lader det ikk til…
  Noget der har et godt bud på hvad jeg skal gøre…?

  Håber nogen kan hjælpe en lille forvirret pige…

  Mvh Katrine

 • Michael (admin) - 12 januar 2009 kl. 23:53

  Hej Katrine

  Jeg har flyttet dit inlæg til vores forum, det er ikke meningen man skal kunne skrive kommentar på siden her – min fejl 🙂

  Se vores forum her: https://it-artikler.local/forum/

  Jeg vil svare så hurtigt jeg kan!

  Med venlig hilsen
  Michael – IT-Artikler