Forside » Windows Tips & Tricks

Baggrund / Wallpaper over flere skærme

Her er en guide til hvordan man får samme baggrund / wallpaper på flere skærme. Hvis du som jeg har 2 skærme og har haft besvær med at få samme baggrundsbillede, til at strække / visse sig på begge skærme er der her en step by step guide til løsningen.

1. Højreklik på dit skrivebord og vælge "personlige indstillinger"

fleremonitor

2. Vælg "skrivebordsbaggrund"

fleremonitor2

3. Nu skal du vælge et baggrundsbillede som er mindst lige så bredt, som opløsningen af begge dine skærme. Er begge dine skærme 19” med en opløsning på 1280×1024 vil du skulle bruge et billede på 2560×1024 eller større, så det er muligt at strække / vise sig over begge dine skærme.

4. Nedenfor har du så 3 muligheder for hvordan du ønsker det vist, her skal du vælge den som hedder "side om side" ellers vil den ikke vise de på begge dine skærme.

fleremonitor3

5. Tryk så ok, nu skulle du meget gerne have dit baggrundsbillede / wallpaper på begge skærme.

Summary
Baggrund / Wallpaper over flere skærme
Article Name
Baggrund / Wallpaper over flere skærme
Description
Her er en guide til hvordan man får samme baggrund / wallpaper på flere skærme. Hvis du som jeg har 2 skærme og har haft besvær med at få samme…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 15 jul 2008 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.