Forside » Programmer, Windows Tips & Tricks

Backup/sammenlign din registreringsdatabase

Her har du et gratis program som kan sammenligne, og tage backup af din registreringsdatabase. Det er nemt og hurtigt at bruge, samt perfekt til at se ændringer i registreringsdatabasen. Hvis du for eksempel har installeret et program, og ønsker at se hvad den har skrevet i registreringsdatabasen, kan du bruge det her program til at sammenligne for dig. Du kan downloade flere brugbare programmer ift. din registreringsdatabase på Download.dk.

Download programmet her: Regshot

Regshot

Når du har installeret programmet, skal du klikke på ”1 st shot”. Nu tager programmet en backup/billede af din registreringsdatabase, og gemmer det i en fil. Hvis du så installere et program mm. og ønsker at se hvad det laver af ændringer i registreringsdatabasen, kan du trykke på ”2nd shot” og derefter trykke på ”compare”. Nu kommer der så et nyt billede/vindue frem, hvor du kan se de nye strenge der er lavet i registreingsdatabasen.

Summary
Backup/sammenlign din registreringsdatabase
Article Name
Backup/sammenlign din registreringsdatabase
Description
Her har du et gratis program som kan sammenligne, og tage backup af din registreringsdatabase. Det er nemt og hurtigt at bruge, samt perfekt til at se ændringer i registreringsdatabasen.…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 2 sep 2009 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.