Forside » Windows Tips & Tricks

Deaktivere webtjenesten i Windows

Når du åbner en fil i Windows og den ikke passer til et bestemt program, bliver du spurgt om du vil bruge webtjenesten til at finde det korrekte program til den filtype. Det kan godt være rigtig irriterende, hvis man ved at den filtype ikke passer til noget alm. program. Dette tips er måske mest til IT-folk, som allerede ved hvilket program filtypen skal åbnes i. Men hvis du bruger webtjenesten, syntes jeg ikke den finder noget alligevel, så mon ikke andre også kan have glæde af det. Hvis jeg ikke kender filtypen, bruger jeg google og det virker hver gang.

Nedenfor ses billedet som kan undgås.

webtjenesten

Her kan du se billedet der kommer efter, du normalt har trykket “Vælg et program på en liste over installerede programmer” altså det der KUN kommer frem hvis du bruger dette tips.

filtype

Kør denne fil hvis du vil undgå webtjenesten: Fjern webtjenesten

Kør denne fil hvis du vil have den tilbage: Tilføj webtjenesten

 

Når du kører en af filerne, vil beskederne nedenfor komme. Her skal du svare “Ja” ved begge, ellers vil det ikke virke. Disse filer er lavet til Windows 7, men tror også de virker til Vista.

Registreringseditor

Regedit

Summary
Deaktivere webtjenesten i Windows
Article Name
Deaktivere webtjenesten i Windows
Description
Når du åbner en fil i Windows og den ikke passer til et bestemt program, bliver du spurgt om du vil bruge webtjenesten til at finde det korrekte program til…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 28 okt 2009 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.