Forside » Programmer, Windows Tips & Tricks

Synkroniseringsprogram SyncToy v2.0

SyncToy v2.0 Her har du et nemt og gratis synkroniseringsprogram, som er lige til at gå til. Det kan nemt hjælpe dig med at kopier, flytte, omdøbe og slette filer mellem mapper og computer (via netværket). Smart hvis man skal tage backup af e-mail, mobiltelefon, pda’s, bærbare og meget andet.

Med SyncToy fra Microsoft, har du også mulighed for at opsætte en “Schedule / Opgave” sådanne at den kører / starter på et bestemt tidspunkt hver dag eller uge mm. Microsoft har også lavet en version som virker til 64 bit systemer, find link nederst i artiklen.

Download programmet her: SyncToy

1. Når du har installeret programmet skal du trykke på “Create New Folder Pair” se billede.

SyncToy v2.0

2. Her skal du vælge hvilken mappe som du vil synkronisere – den gør det fra venstre til højre. Altså den mappe der hedder c:\spil –> w:\Tester

SyncToy v2.0

3. Nu har du så 3 muligheder for hvordan det skal synkroniseres, læs ude til højre hvilken forskel der er.

SyncToy v2.0

4. Vælg navn til dit job

SyncToy v2.0

5. Nu har du så et overblik over dit nye synkroniserings job, hvor jeg har valgt at vælge “Synchronize” Det vil sige at, alt der ligger i c:\spil vil blive flytte til w:\tester og omvendt. Med de 2 andre synkroniserings muligheder, kunne du også vælge at KUN flytte eller kopier det til den anden destination – eventuel så det fungere som en slags backup.

SyncToy v2.0

6. Nedenfor kan du se når den kører, der er en lille oversigt og en bjælke der viser hvor langt den er nået.

SyncToy v2.0

Husk du også har mulighed for at opsætte en “Schedule / Opgave” sådanne at den kører / starter på et bestemt tidspunkt hver dag eller uge mm. Microsoft har også lavet en version som virker til 64 bit systemer, se dette link: Microsoft SyncToy

Hvis du skal bruge hjælp til opsætning af schedule (automatisk kørsel af synkronisering) tryk “help” i toppen af fanebladene i programmet.

Summary
Synkroniseringsprogram SyncToy v2.0
Article Name
Synkroniseringsprogram SyncToy v2.0
Description
Her har du et nemt og gratis synkroniseringsprogram, som er lige til at gå til. Det kan nemt hjælpe dig med at kopier, flytte, omdøbe og slette filer mellem mapper…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 18 nov 2008 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.