Forside » Windows Tips & Tricks

Sådan skifter du kode på din gmail

Her har du en lille vejledning til hvordan du ændre din adgangskode til din gmail. Det er altid en god ide at skifte password 2 gange årligt, da du på den måde øger sikkerheden. Det kan også være du ønsker at skifte dit password pga. din e-mail konto er blevet misbrugt, måske fordi du har haft den samme kode i flere år.

Jeg har selv prøvet at få misbrugt min Hotmail, her hjalp det at ændre koden. Jeg fandt ud af der var noget galt, da mine kontaktpersoner fik underlige mails, samt mærkelige beskeder via Messenger. Se vejledning til hvordan dette gøre her: Sådan skifter du adgangskoden til Hotmail

1. Start med at logge ind på din gmail, klik oppe til og vælg “Mail-indstillinger”.

gmail

2. Nu skal du så klikke på “Konti og import” og derefter “Skift adgangskode”.

Skfit kode på gmail

3. Skriv din gamle kode og derefter den nye 2 gange. Nu har du ændret din kode, håber det kunne bruges.

Ny og gammel kode

Summary
Sådan skifter du kode på din gmail
Article Name
Sådan skifter du kode på din gmail
Description
Her har du en lille vejledning til hvordan du ændre din adgangskode til din gmail. Det er altid en god ide at skifte password 2 gange årligt, da du på…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 2 nov 2011 - 1 Kommentar

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

1 Kommentar »

  • Kim Kirkegaard - 25 juli 2014 kl. 12:45

    Hej jeg har fået en Email. ,fra Google gmail.com . At der var en person var gået ind på min email konto. Jeg skal andre min konto , mit password . Så er mit spørgsmål ,kan det lad sig gøre at komme ind på min konto. Da jeg kom på Københavns lufthavn , var jeg inde på SAS og på deres pc . Der blev jeg stoppet og skulle opgiv mit mobiler. Så derefter kom jeg på min konto. Men når jeg åbner min mail box, står der . Er det dig der har været inde på din konto. Jeg har valgt ikke svare, jeg er meget forsigtigt. Fordi jeg har så mange oplysninger på min konto. Jeg ønsker hjælp på dette
    Med venlig hilsen Kim Kirkegaard

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.